Borul a Tv2 vasárnapja a Megasztár-casting ismétlésével

Vágólapra másolva!
Vasárnap délután a Tv2 megismétli a már középdöntőnél járó Megasztár 5 első válogatóját.
Vágólapra másolva!

Átalakul a Tv2 vasárnapi műsorrendje: öt perccel korábban kezdőik a Monk, húsz perccel korábban, 14.25-kor kerül a képernyőre a Sheena, a dzsungel királynője, a 15.45-re tervezett Crusoe című sorozat pedig elmarad - helyette 15.30-tól a csatorna a Megasztár 5 első válogatóját vetíti. A Hugh Granttel felálló A keresztapus című film kezdési időpontja is megváltozott, 16.30-kor kerül adásba.

Bár az első két nézettségi csatát az X-Faktor nyerte, a Tv2 láthatóan nem adja fel a harcot: elindítja hamarosan a Megamánia című műsort, és ismétli a korábbi castingot, hátha jelentősebb nézői lojalitást tud így kiépíteni a szombat esti középdöntőkre.

Egy héttel ezelőtt 1,8 millióan nézték a Megasztár-t, amikor már nem az X-Faktor sávjában futott. A nézők tehát kiváncsiak a tehetségutatóra - de főleg akkor, ha nem az RTL-es rivális, kétmilliós számot szállító show-ja van adásban. A csatorna azonban nem teszi át este kilencre a Megasztár-t. "A Tv2 egy következetes, türelmes építkezés mellett kötelezte el magát, nem fogunk kapkodni, nem érezzük a szükségét, hogy a terveinket módosítsuk" - válaszolták az [origo] kérdésére.