Melegpornós oldalon tűnt fel Szabó Zsófi választottja

Vágólapra másolva!
Melegpornós internetes oldalon látható az Édesnégyes szereplője, akit a realityben Szabó Zsófi kiválasztott lehetséges párként.
Vágólapra másolva!

Aktfotó és maszturbálós videó is található az interneten az Édesnégyes című valóságshow egyik szereplőjéről, írja a Bors. Külön kellemetlen ez a Tv2 egyik legtöbbet foglalkoztatott képernyősének, Szabó Zsófinak, mert a Jóban Rosszban szereplője épp ezt a fiút választotta ki a randizós realityben.

"Én nem tudtam arról, hogy Balázs szerepelt ilyen jellegű mozgóképen. Azért választottam őt, mert egész héten küzdött értem, és közelebb kerültem hozzá, mint a többiekhez. Azt, hogy művészi aktképek készültek róla korábban, említette az Édesnégyes forgatása után, de azt, hogy olyan felvétel is van, amin kézzel szerez magának örömet, nem. Nekem azzal, ha valakiről szép, művészi jellegű meztelen képek jelennek meg, nincs problémám. Ami zavar, a videó, és az, hogy Balázs nem mesélt nekem őszintén a múltjáról. Ez nekem sok, nagyon ki vagyok borulva, átverve érzem magam. Nagyon csalódott vagyok, kínos szituációba kerültem" - mondta a lapnak Szabó Zsófi.