X-Faktor: jön a Tábor, új ruhát kapnak a mentorok is

Vágólapra másolva!
Négy adásban is egyforma öltözékben jelent meg az X-Faktor négy zsűritagja, de a következő etapban - amely Tábor címen fut - már új ruhát kapnak.
Vágólapra másolva!

Szemben a Megasztár casting-adásaival - ahol hol felbukkant, hol eltűnt Presser Gábor a zsűri asztala mögül, a többiek pedig egy percnyi, alaposan megvágott adásidő alatt akár háromféle ruhában is mutatkoztak, ami különös szerkesztői döntésre vall - az X-Faktor-ban szándékosan nem engedték, hogy a későbbi mentorok több öltözéket is kipróbáljanak. A férfiak négy pólót, négy zakót, négy inget, Keresztes Ildikó négy blúzt kapott.

"A műsornak ezt a részét több nap alatt vettük fel. Az, hogy kik kerülnek adásba, szerkesztői döntés. Azt nem lehet, hogy az egyik jelenetben ilyen, a másikban olyan ruha van a mentorokon. A jövő héttől már más ruhában bírálnak a mentorok a Thália Színházban" - nyilatkozta a Bikknek Kolosi Péter programigazgató.

Forrás: [origo]

"Bevallom, most már én is unom, várom, hogy lássam magam valami másban. De ez volt a koncepció, az első rosta öt napig tartott, mivel nem lehetett tudni, hogyan lesz összekeverve, nem vehettem le a ruhát. Gizikénél még hupililában vagyok, Margitkánál nagyestélyiben, akkor meg pont azt kérdeznék, hogy miért?" - mondta Keresztes Ildikó a lapnak.