A Tv2 cáfolja a Mokkával kapcsolatos sajtóhíreket

Vágólapra másolva!
A Tv2 szerint a Mokka-csapat egy nagyon profi, összetartó, egymást szerető, barátokból álló, jókedvű társaság, és Liptai Claudia sem számkivetett.
Vágólapra másolva!

"Liptai Claudia számára tegnap pokollá változott a Mokka stúdiója, miután kiderült, hogy családos munkatársával titkos légyotton kapták" - írta szeptember 21-én a Bors, más lapok pedig arról cikkeztek, hogy a műsorvezetőt nem kedvelik munkatársai.

"Megdöbbenéssel olvastuk a lapokban azokat az értesüléseket, amelyek meg nem nevezett, állítólagos Tv2-es munkatársakra hivatkozva jelentek meg Liptai Claudiával és a Mokka szerkesztőségével kapcsolatban. A csatorna határozottan cáfolja ezeket a találgatásokat. A sajtóban megjelent állítások nem felelnek meg a valóságnak. Hivatkozhat bárki, bármilyen forrásra, hamisak azok a híresztelések, melyek belső konfliktusokról, vitától mérgezett munkatársi kapcsolatokról számoltak be a Mokka szerkesztőségében" - nyilatkozta Koltay Tamás, a Tv2 szóvivője.

György Bence, a Tv2 aktuális műsorokért felelős vezetője is megszólal a csatorna által kiadott közleményben: "A Mokka-csapat egy nagyon profi, összetartó, egymást szerető, barátokból álló, jókedvű társaság. Ezekben a napokban, csakúgy, mint máskor, hajnaltól késő estig a megszokott komoly munka folyik. Mindenki - beleértve a műsorvezetőket és a szerkesztőket is - a tőle megszokott profi színvonalon végzi a munkáját, hogy megtartsa a műsor hosszú ideje tartó piacvezető pozícióját."