"Csak szórakozni akartunk a Fábry-paródiával"

Vágólapra másolva!
Hajós András és Lovász László egy internetes Fábry-paródiával szórakoztatták magukat a napokban: elmondásuk szerint nem akartak politizálni, csak jól érezték magukat pár órán át.
Vágólapra másolva!

Hajós András és Lovász László a napokban egy Fábry-paródiát tettek fel az internetre, amellyel - állítják - semmi különösebb céljuk nem volt, nem a bulvárlapok által a showman utódjaként emlegetett Sebestyén Balázst tervezték célba venni. "Semmi célunk nem volt ezzel, csak jót akartunk szórakozni. Jobb ez a videó, mint amikor tanárverést vagy udvari bunyót vesznek fel a diákok. Szerintünk kifejezetten vicces lett a dolog, és valóban sok mindent bele lehet látni: vannak olyan mondatok, amelyek többet jelentenek, mint amit elsőre kihall belőlük az ember" - válaszolta Lovász László az [origo] kérdésére.

Lovász szerint direkt nem egyszerű kabarépoénokkal próbálkoztak, csak a röhögés volt a cél. Ők nagyon jól szórakoztak abban az egy órában, amíg felvették és egy órában, amíg megvágták, de nem terveznek sorozatot - egyelőre. "Ha támadást vél benne felfedezni bárki, mint a Velvet néhány olvasója, az az ország állapotát jellemzi. Nem az volt a célunk, hogy a lakosság száz százaléka nevessen, ez csak egy geg, nem több. Külföldön rengeteg ilyen van, politikai szándékot sem kell belelátni" - tette hozzá a rádiós. A videót itt megnézheti: