Egész évad a hawaii kriminek, a Jog/Ászoknak

Vágólapra másolva!
Jó nézőszámmal mennek a CBS-újoncok, így egész évados megrendelést kaptak: ritka dolog, hogy az új évadokból, friss sorozatokból mindegyik folytatódhat.
Vágólapra másolva!

Eldőlt, hogy az amerikai CBS-en futó mind az öt sorozat folyatódhat, írja a The Washington Post. Vagyis a Hawaii-Five-0, a Blue Bloods, a Jog/Ászok, a Shit My Dad Says és a Mike & Molly is újabb részekkel bővülhet a 2010-11-es televíziós évad hátralevő részére. A felsorolt szériák mindegyike magas nézettséggel megy az USA-ban.

Az új, amerikai televíziós sorozatok mintegy ötven százaléka elvérzik már az első évad közepén, jelen esetben viszont mindegyik a képernyőn maradhat, ez pedig ritka a kereskedelmi televíziózásban. Az új Hawaii-Five-0 14 millió nézőt szállít, Tom Selleck Blue Bloods című rendőrségi sorozata 13 milliót, a Mike & Molly 12 milliót, a James Belushit és Jerry O'Connellt felvonultató Jog/Ászok, valamint a William Shatnerrel (alias Kirk kapitány) készült Shit My Dad Says stabilan hoz 11 millió nézőt a csatornának, de a 18-49 év közötti korosztálynál is jól teljesítenek.