Salma Hayek újabb telenovellát dolgoz fel

Salma Hayek
Vágólapra másolva!
Salma Hayek az Ugly Betty - Címlapsztori után egy argentin telenovella, a Gyagyás család amerikai változatát készíti el.
Vágólapra másolva!

A Betty, a csúnya lány című kolumbiai telenovella amerikanizálásának ötlete Salma Hayek fejéből pattant ki annak idején: ebből született meg az itthon Ugly Betty - Címlapsztori, illetve Ki ez a lány? címmel adott Ugly Betty, melyben a színésznő fel is tűnt hét epizód erejéig. A sorozatot Magyarországon nem sokan nézték, az Egyesült Államokban viszont nagy siker lett, három Emmy-díjat és két Golden Globe-ot is begyűjtött.

Hayek most - producertársával, Jose Tamezzel együtt - újabb feldolgozást szeretne készíteni, amelyet az Ugly Betty-t leadó csatorna, az ABC már meg is vett. A színésznő ezúttal egy argentin telenovellát ültetne át amerikai környezetbe: a Los Roldán (amelyet itthon Gyagyás család címmel láthattak a nézők) középpontjában egy munkás és családja áll, akiknek nagyot fordul a sorsa, miután a családfő megmenti egy gazdag hölgy életét. A produkciónak nem az amerikai lesz az első remake-je, Kolumbiában, Mexikóban és Cipruson is gyártottak már belőle helyi változatot.