Húsz éve ismeri egymást Wolf Kati és Malek Miklós

Vágólapra másolva!
Ugyanazon szakközépiskolába jártak Wolf Kati és Malek Miklós, de ez nem jelent előnyt az x-faktoros énekesnőnek, mert utóbbi nem az ő mentora, és nem kért különleges elbánást számára.
Vágólapra másolva!

Jó húsz éve ismeri egymást az X-Faktor mentora és énekesnője, sőt, szüleik is összejártak néha. Az ifjabb Malek és Wolf Kati is a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskolában tanultak, ám négy év után az osztálytársak más felé vették az irányt, sok éven át nem találkoztak.

Forrás: --

"A kapcsolat azonban megszakadt, amikor Amerikába költöztem. Ezek után képzelheti mindenki, mit éreztem, amikor az X-Faktor mentoraként az előttem lévő papírra néztem, s azt láttam, hogy a következő jelentkező Wolf Kati. Szóltam a mentoroknak, hogy ezt a lányt én ismerem, de senki nem kivételezhet vele, sőt, kíméletesnek sem kell lenniük. Egyébként is, ha Kati hibázik, azt az egész ország hallja. Ebben a helyzetben pedig neki inkább nehezebb velem, mert azokkal szemben, akiket ismerek, sokkal keményebben fogalmazom meg a kritikáimat" - nyilatkozta a Borsnak Malek Miklós.