Kirúgta a nemi erőszakkal vádolt Damu Rolandot a Tv2 és a Jóban Rosszban

Damu Roland, TV2, Jóban-rosszban
Vágólapra másolva!
Nem kap több esélyt Damu Roland a csatornától, a nemi erőszakkal vádolt, november 18-án előállított színészt nem várják vissza a szappanoperába.
Vágólapra másolva!

Súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt november 18-án, csütörtökön előállították és gyanúsítottként hallgatták ki Damu Roland sorozatszínészt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság az ügyben csak annyit közölt, hogy egy 36 éves férfi ellen folytatnak eljárást, a Tv2 Aktív című műsora azonban úgy értesült, hogy nemi erőszakkal is vádolják Damut, akinek lakásán ma egész nap helyszíneltek. Az esetről bővebben itt írtunk.

Forrás: MTI/Földi Imre

A csatorna kétszer már megbocsátott a színésznek: egyszer kolleganőjét ütötte meg ittasan, egyszer pedig az ORTT büntette Damu minősíthetetlen viselkedése miatt a Hal a tortán-t. Az Aktív-nak Nagy Tamás, a Jóban Rosszban producere nyilatkozott: elmondta, hogy a csatornával egyetértésben úgy döntöttek, hogy a színész nem kap több esélyt, munkája véget ért a szappanoperában. Karaktere sorsáról a napokban döntenek, de mindenképp alaposan át kell írni a forgatókönyveket.

Damu a Tv2 napi sorozatában a minden gaztettre kész Várnagy Előd figuráját alakította.