Egy kaposvári bárban dolgozik BB Évi

Vágólapra másolva!
A Big Brother 1 győztese, Párkányi Éva a hosszas pszichiátriai kezelés után újra munkát vállalt.
Vágólapra másolva!

2002 végén nyerte meg Párkányi Éva a Tv2-n sugárzott első Big Brother-szériát, ám utána a lapok éveken át csak alkoholizmusával, félrecsúszott életével foglalkoztak. Többéves pszichiátriai kezelés után az egykor ünnepelt reality-nyertes újra munkát vállalt.

"A kezelés befejeztével kezdtem munkát keresni, és mindenképpen a szakmámban, felszolgálóként vagy szakácsként szerettem volna elhelyezkedni. Több mint egy hónapja, hirdetésben találtam rá erre az állásra, és szeretnék sokáig itt maradni. Mindenképpen hosszú távra tervezek, eszembe sem jut, hogy pár hónap múlva tovább álljak. Nehéz munka ez, de én bírom és szeretem is. Jólesik, hogy a vendégek felismernek, kérdezgetnek a múltról, a jelenről és persze a jövőről is" - nyilatkozta a Blikknek.

Párkányi Évának aktája volt már a rendőrségnél: 2007-ben az utcán összeveszett élettársával, akire egy hajléktalantól elvett söprűvel támadt. A férfi bemenekült a kávéházba, üldözője a kirakaton töltötte ki mérgét, az okozott kár 50 ezer forint volt, eljárás is indult ellene. Korábban hivatalos személy elleni erőszak miatt indult eljárás, akkor egy kocsmában ittasan zaklatta a vendégeket és a tulajdonost, majd nekiment az intézkedő rendőrnek. A két ügyet összevonva tárgyalták, ám ítélet nem született, ugyanis a bíróság elrendelte az egykori villalakó elmeszakértői vizsgálatát.

Mint arról a sajtó korábban beszámolt, BB Évi nem tudott jól gazdálkodni 16 millió forintos nyereményével. A pénzt elköltötte, depressziós lett, elmegyógyintézetben is kezelték. Később gyermeke született, ám a lány nagynénjénél helyezte el a gyámhatóság, mert az anyát alkalmatlannak tartották a nevelésére.