Takács Nikolas és Vastag Csaba került az X-Faktor döntőjébe

Vágólapra másolva!
Takács Nikolas és Vastag Csaba mérkőzhet meg december 19-én az X-Faktor döntőjében, miután a nézők szavazatai alapján Király L. Norbert esett ki a szombati elődöntőben.
Vágólapra másolva!

Az elődöntő végén először Keresztes Ildikó mentoráltját, Takács Nikolast szólították a műsorvezetők, mint a vasárnapi döntő biztos résztvevőjét. Utána Vastag Csaba következett - ez egyben azt is jelentette, hogy Király L. Norbert esett ki, aki megköszönte azoknak, akik támogatták, majd azzal búcsúzott, hogy "olyan lehetőséget kaptam, amelyre egész életemben vártam, és élek is vele".

Forrás: RTL Klub

A műsor alatt a mentorok pozitív kritikát fogalmaztak meg a később kiesett versenyzőről. "Norbi, üdvözöllek az énekesek birodalmában" - értékelt Feró, miután Király L. Norbert - többek közt - elénekelte Kid Rock All Summer Long című dalát. "Büszke vagyok rád, Norbikám, hogy megmutattad, hogy igenis tudsz énekelni" - mondta a műsor alatt Keresztes Ildikó, aki szerint a fiú "egyszer csak idejött, és felrobbant a ház".

Az elődöntőben ezúttal nem volt párbaj, a kiesőről és a döntőbe jutottakról csak a nézők szavazatai döntöttek. A finálét vasárnap este rendezik. Többet a műsor szereplőiről itt olvashat.