Tolvai Renáta nyelvbotlásra gyanakodott

Vágólapra másolva!
A Megasztár ötödik szériájának győztese neve elhangzása után műsorvezetői hibára gyanakodott, annyira biztos volt Kökény Attila diadalában. Tolvai Renáta az élő show-ban vallotta be, hogy szerelmes Kállay-Sanders Andrásba: azt állítja, hogy nem volt tudatos a bejelentés, nem készült rá.
Vágólapra másolva!

"Beszéltem Rúzsa Magdival és Caramellel, és mindenki szerint nehéz feldolgozni a sikert. Sokan kérdik, hogy miért nem látszott, hogy örülök, de nem volt könnyű elhinni, hogy én vagyok a megasztár" - mondta a Mokka stúdiójában december 20-án a múlt pénteken tehetségkutatót nyert nagyváradi lány.

Tolvai Renáta úgy emlékszik vissza az eredményhirdetésre, hogy végig azt járt a fejében, hogy Kökény Attila nevét mondják majd ki a műsorvezetők, ezért igencsak meglepődött, mikor kiderült, ő nyerte az ötödik szériát. Nyelvbotlásra gyanakodott, azt hitte, korrigálják magukat Liptai Claudiáék, és mégiscsak Kökény Attila diadalát hirdetik ki.

A döntő előtt sok erőt kapott másoktól, nyugodtan tudott aludni, ez is számított a végén. "Nagyon beteg voltam előtte pár nappal, még a csütörtöki főpróbán sem voltam jól, így nagyon megijedtem. Pont emiatt többet próbáltam adni, hogy ne érezze meg senki, hogy betegség hátráltatott. Karácsonykor ugyan pihennék egy éjszakát, de nem szeretnék kiesni ebből a pörgésből" - magyarázta.

Az énekesnő elmondta, hogy Kállay-Sanders András iránt érzett szerelmét ugyan az élő show-ban jelentette be, de nem a szavazatokért tette. "Akkor jött ki belőlem, nem volt megtervezve, hogy kivárom ezzel a finálét" - mondta Tolvai Renáta.

Úgy véli, hogy csak a zenében teszi oda magát százszázalékosan, az élet más területein nem annyira. Szerinte az őszi műsorfolyam során látott fejlődés nem is annyira az ő érdeme, mint a segítőké, énektanáré, tánctanáré, koreográfusé. "Mindig van bennem energiatartalék" - nyugtatta meg a tévézőket, jelezvén, bírni fogja a koncertterhelést.