Döntetlen lett a kiválasztás a Való Világban, Éva megúszta

Vágólapra másolva!
A Való Világ harmadik kiválasztásán Ildi és Éva kapták a legtöbb jelet, Olivér válaszhatott, ki menjen párbajozni - ő az előbbi lányra tette a kendőt.
Vágólapra másolva!

Az RTL Klub valóságshow-jának első kiválasztásán Éva bizonyult közellenségnek, ő Leonidaszt vitte párbajra, és biztosan nyert, megerősödve tért vissza a játékba. A második menetben Olivérre tették a legtöbb jelet a lakótársak, ő Kristófot hívta párbajra, és a voksok 54 százalékával győzni tudott - azaz kettőből kétszer a bent legnépszerűtlenebb, kiválasztott személy nyert a stúdióban.

A harmadik kiválasztáson Olivér elmondta, hogy szerinte üres a kapcsolata Ildivel, rá tette a jelet, a lány viszont a számára legszomorúbb embert, Gombit választotta. A megjelölt táncos szerint neki egy vetélytársa van benn a játékban, Jerzyt jelölte meg, ő pedig Anikóra tett jelet, mivel nem tudta vele megoldani korábbi konfliktusát. "Olyan nekem, mintha itt sem lenne. Nem őszinte ember, rohadtul befolyásolható" - mondta Jerzyről Anikó, miközben megjelölte. Gigi diszkrimináló megjegyzéseket emlegetett, amelyeket Évától hallott, így vele nem akar tovább lakni, utóbbi pedig Ildit jelölte meg, aki szerinte görcsösen próbál beilleszkedni a játékba.

Forrás: [origo]

Szandika elmondta, hogy neki a poén és a vidámság minden, ebbe a világképbe nem fér be egy konzervatív nő, így ő is Ildi (a képen) nevét mondta, Alekosszal szemben, akinek "iszonyatosan zavaró hatással van idegrendszerére" Zsófi, így rá tett jelet. A fiatal, szőke lányt zavarja, hogy Alekosz semmit nem csinál egész nap, szerinte nem őszinte, így nem lakna vele tovább. Béci nem tud megbocsátani egy megjegyzés miatt, amit Éva karácsonykor tett, így ő is a göndör lányt jelölte meg, akárcsak Laci, aki szintén rá tette a jelet. A szabályok értelmében - mivel döntetlen lett a helyzet - Olivérnek kellett döntenie a párbajozó személyéről, ő pedig az utolsó beköltözőnek, Ildikónak adta a kendőt.