Női párbaj lesz a Való Világban

Vágólapra másolva!
A Való Világ 4-ben a számkivetett Ildikó Évát választotta párbajellenfélnek.
Vágólapra másolva!

A VV4-ben, a harmadik kiválasztáson Éva (a képen) és Ildi kapták a legtöbb jelet, a védettséggel bíró Olivér közülük az utóbbit jelölte meg, hogy a stúdióban párbajozzon a bennmaradásért. Az utolsóként - a kizárt szereplő helyére - beköltöző lány az első estétől kezdve számkivetett volt a villában, a társak nemigen fogadták be, próbálkozásait kigúnyolták, így várható volt, hogy előbb-utóbb a stúdióban kell bizonyítania, hogy élvezi a tévézők rokonszenvét.

Forrás: [origo]

"Örömmel jöttem, és nem gondoltam, hogy ennyire zárt falakat találok. Igyekeztem mindenki felé nyitni, de senki nem jött oda hozzám, hogy bármit kérdezzen" - kezdte panasszal a lány, de jelezte, hogy mintha az utolsó napokban változott volna valami.

Ildi végül nem merte kihívni párbajra a "plasztikcica" kategóriában indult Szandikát, tartva attól, hogy kinn sok tévézőnek bejön a sokat szereplő, nagyszájú, közönséges karakter, így inkább a napi hisztik állandó főszereplőjét, Évát választotta. Utóbbi 2010 novemberében - a "törtetők" közt, a beszavazóshow-n - már legyőzte Ildikót, és az első párbajról is nyertesen tért vissza.