Vágólapra másolva!
A Jakupcsek - mert érdekel című műsor következő adásában, január 9-én Bud Spencer adomázik a múltról.
Vágólapra másolva!

Rómába utazott Jakupcsek Gabriella Bud Spencerért. A Magyaroszágon változatlanul népszerű színész elmondta, hogy első filmes munkái idején nem tudott angolul, de ez nem gátolta semmiben: a korai westernekben alig kellett megszólalnia, lévén a mozis cowboyok sem voltak igazán szószátyár alakok.

Bud Spencer "csodálatos dilettánsként" definiálta önmagát, aki mindig az is marad, és akit az éltet, hogy mindig új dolgokat vigyen véghez. Piedone megformálója a 2010 novemberében elhunyt Dino de Laurentiist, a híres olasz filmproducert idézte, akivel sokat forgatott: ő nyilatkozta, hogy a Carlo Pedersoli néven anyakönyvezett, volt vízilabdás filmes sikere annak volt köszönhető, hogy helyén volt az agya, nagy szívvel bírt, és "fasza gyerek volt". Önmagát inkább szerencsés embernek tartja, mert mindig jókor volt jó helyen.

Forrás: --

Bus Spencer a műsorban mesélt röviden Terence Hillről, arról, hogy egy hétig is képesek voltak azon dolgozni, hogy egy percnyi verekedés összejöjjön a képernyőn. A színész szerint a dialógusok javát - közös filmjeikben - Terence Hill-lel találták ki helyben. Nagy barátságról azonban nem volt szó, inkább profi munkakapcsolat volt köztük, nagyon különböztek.

A műsor január 9-én, este 19.30-kor látható a Story4-en.