Jóban Rosszban: a héten eltűnik Damu Roland

Vágólapra másolva!
Már csak három Jóban Rosszban-epizódban lesz látható Damu, karakterét Szikszai Rémusz vette át.
Vágólapra másolva!

A héten lesz látható utoljára Damu Roland a Tv2 szappanoperájában. Mint az [origo] megírta, szerepét Szikszai Rémusz vette át, amikor Damu újabb botrányba keveredett (erről itt olvashat többet).

Simon Zsolt, a Tv2 vezérigazgatója korábban érdeklődésünkre elmondta, hogy Damunak nincs visszaút a Tv2-höz: "Bebizonyosodott, hogy Damu és a negatív szerepe hihetetlenül összefonódott. A viselkedése, az ügyei erősen húzták az ő karakterét is. Itt nemcsak arról van szó, hogy etikailag mennyire vállalható, hogy nálunk dolgozik, hanem arról is, hogy ha ő nincs, az okoz-e kárt a karakterének és a sorozatnak. Ahogy a producer is mondta, ez a sokadik ügy volt, és már nem arról van szó, hogy ki bűnös és ki nem. Fontosabb kérdés, hogy mennyire nehezíti meg egy kereskedelmi csatorna működését, ha ilyen üggyel kapcsolatban megemlítik a nevét."

http://press.tv2.hu

"Anyagi problémáim vannak, ezt nem titkolom. Most vettem lakást, két gyermeket kell eltartanom; gyakorlatilag kilátástalan a helyzetem. De bízom abban, hogy március végén lezárják az ügyemet, és bűncselekmény hiányában felmentenek. Meghurcoltak, de nem sikerült tönkretenniük. Nem gondolkodom öngyilkosságon, nem akarom elhagyni az országot, és nem hagyok fel a színészettel" - nyilatkozta a napokban Damu Roland a Hot! magazinnak.