Rákaptak a tévézők a VV4 botrányaira

Vágólapra másolva!
A január 8-i Való Világ-kihívást a készülék előtt ülő célcsoport 40 százaléka követte, azaz tíz, ötvenéves kor alatti felnőtt tévézőből négyet az érdekelt, kire teszi a kendőt Ildikó.
Vágólapra másolva!

Másfél hónap után egyre több a veszekedés, civakodás a VV4-ben, és egyre több a néző is: a kezdeti botladozás után úgy tűnik, hogy az RTL Klub összes műsora közül a reality szállítja a legjobb közönségarányt. A szombati összefoglaló 35 százalék körüli közönségaránnyal ment, azt ezt követő kihívás - amikor az Ildi nevű szereplőnek kellett megneveznie, kivel akar mérkőzni a stúdióban - már tíz felnőtt, ötven alatti nézőből négyet érdekelt. Műsorsávjában a VV4 ezzel a Bölcsek kövére című, Tv2-es filmet verte. A másnapi adás, január 9-én, amikor a temperamentumos Éva az addig visszafogott Rácz-testvérekkel is összebalhézott, 34 százalékot elérve győzte le a 23 százalékot jegyző Napló-t.

Forrás: [origo]

A Való Világ ilyen számok mellett áprilisig is kitarthat a csatornán, az RTL Klub nem fogja elsietni a befejezést. A mostani kihívás után egy egész hetet kell várniuk a lakóknak, hogy a két párbajozó élőben mérkőzzön a nézői voksokért - korábban két-három nappal a kihívás után már menni is kellett a stúdióba.