"Ildi nem társasági lény" - a Való Világból kizárt Zsuzsi a villalétről

Vágólapra másolva!
A Való Világ 4-ben a hétvégén kiderült, kik mennek a harmadik párbajra, és ennek nyomán láthatóan két pártra szakadt a realityben szereplő társaság. A játékból kizárt Zsuzsit kértük meg, hogy elemezze a benti viszonyokat, mondja el, ki erős és ki gyenge odabenn. A szombati párbaj esélyesének Évát tartja, annak ellenére, hogy szinte minden veszekedés aktív résztvevője.
Vágólapra másolva!

A Való Világ 4-ben csak tizenkét napot töltött el Zsuzsi, Olivér verbális támadásai után felkapta a vizet, előbb déligyümölcsökkel hajigálta, utána teli sörödobozt vágott hozzá, majd lökött is rajta. Fizikai agresszió miatt kizárták: ma már bánja, hogy nem fogta magát vissza. Őt kérdeztük arról, hogyan látja a harmadik VV-párbaj előtt a helyzetet.

"Nyilvánvaló, hogy az Évi fog visszamenni győztesen, szerintem Ildikó már haza akar menni, ezért is választotta őt. Kapott hideget-meleget a villában, neki jobb, ha kikerül onnan. A többiek régóta voltak benn, amikor Ildi bejutott a játékba, nem is fogadták el. Ha én választhattam volna, nem őt tettem volna be a villába, mert nem társasági lény. Minden ismerősömnek ez a véleménye: nem hozza ki jól magát a szituációkból, nem tudott jókat mondani, nem reagált ügyesen az eseményekre" - magyarázta Zsuzsi, aki Évit nagyon szereti, erős játékosnak tartja, de szerinte nem áll neki jól, hogy folyton kavar. Ildit "béna csajnak" tartja, akinek semmi esélye a végső győzelemre, így neki is jobb, ha nem szenved tovább.

A következő párbaj szombaton lesz, de még nem tudni, utána milyen interakciók, csoportdinamikai folyamatok indulnak el: "Össze van kuszálódva benn minden, mindenkiből kezd kijönni a valódi énje, ami jó, mert én is az őszinteség híve vagyok. A feszültség egyre nagyobb, apokaliptikus állapotok lesznek, és nagy részben Olivér okozza majd. Ha ő egyszer kiesne, benn mindenki fellélegezne, és meg tudná mutatni, miért válogatták be a játékba. Generálja a problémákat: ha Olivér kijönne, olyan folyamat indulna el benn, ami szerintem a műsornak is jót tenne. Én sem vagyok egy szent, de ő egyáltalán nem játszik őszintén. Ő egyedül egy tízfős hadsereg, ledózerol mindenkit, és ott vannak a katonái is, a kezdetek óta gyűjti maga mellé előbb a jó fejeket, utána a bénábbakat."

Nem gondolja úgy, hogy Olivér ejtette ki, tisztában volt a tetteivel. "Mégis nagyon haragszom rá, mert egy fél ország láthatta, mit hoz ki belőlem, ha iszonyúan felidegesítenek. A narancsdobálás még tudatos volt, utána pedig pszichésen kész voltam, szégyelltem magam és haragudtam rá, mert tudtam, hogy képernyőre kerül a botrány. A második dobálózás tényleg veszélyes volt" - emlékezett.

Forrás: [origo]

A Való Világ-ok történetében rekorder lány (senki ilyen kevés időt nem volt benn játékosként) szívesen visszamenne, akár egy hétre, akár pár napra, mert úgy véli, tartozik azoknak, akik beszavazták, akik bíztak benne: "Az én idegrendszerem nem bírná ezt a játékot hosszú hónapokon át, de ha újra kezdeném, másképp csinálnám. A beszavazóshow előtt végig azt gondolja az ember, hogy úgysem nyer, és egyszer csak mégis benn találja magát a villában, utána pedig ösztönösen cselekszik. Ha beküldenek pár napra, vállalom, hogy idegesítsem Olivért. Jeleztem is a produkciónak, hogy szívesen visszamennék, ráadásul sokan írják nekem, hogy néznének még képernyőn."

Zsuzsi szerint részben azért is van benn nagy feszültség, mert nem tudják, a tévézők, rokonok, barátok mit látnak belőlük, hogy ki esélyes a 40-50 milliót érő fődíjra. "Szerintem Szandika, Laci és Alekosz jut be a legjobb háromba. Utóbbinak például kintről szeretem a humorát, azt, ahogyan él és mozog, de bentről azért nem volt annyira vicces" - mondta.