Damu Roland bemegy a fürdőszobába, Szikszai Rémusz jön ki helyette

2011.01.12. 10:28

Tévétörténeti karakterváltásra készül a Tv2 szappanoperája. Ma, január 12-én, epizód közben cserél színészt a Jóban Rosszban: Damu megy be a fürdőszobába Várnagy Elődként, és Szikszai Rémusz jön ki helyette.

Epizódon belül cserél főszereplő színészt a Jóban Rosszban, kényszerből (Damu Roland ügyéről itt olvashat). Várnagy Előd a január 12-i epizódban bemegy a fürdőszobába, hogy kicsit rendbe hozza magát, majd visszajön egy másik ember, másik színész.

"Finom utalások lesznek a cserére, kis finom irónia megmarad, leginkább a magunk kedvéért, mert amúgy az ilyen karaktercsere igencsak kerülendő helyzet. Gesztesi karaktere, Füredi például azt mondja neki, hogy ugye, mennyit változtat egy borotválkozás - de amikor a forgatókönyvírók itt tartottak a sztoriban, nem tudták, hogy Várnagy Elődöt más játssza majd" - mondta az [origo]-nak Nagy Tamás producer.

Forrás: [origo]

"Nem túl gyakori, hogy valaki epizódon belül cserélt volna szereplőt, én legalábbis nem tudok ilyen esetről. A két színész különben két nagyon különböző karakter, de a történeten nem lehetett már módosítani. Damu Rolandra évekig írtunk a szerepet, az ő játékára, mimikájára, hanghordozására figyelve. Rémusz még egy casting után is fekete ló volt kissé, de mára megismertük, kiderült, remek színész" - tette hozzá. A producer elmondta, kifejezetten kérték Szikszait, hogy - mivel nem volt a szappanopera követője korábban - ne is nézzen meg korábbi részeket, hogy ne maradjanak meg Damu gesztusai, inkább önálló tartalommal töltse meg a karaktert.

Forrás: [origo]

"Nem nagyon követtem a sorozatot, mert amikor megy a tévében, én abban az időben játszom a színházban. Amúgy sem vagyok tévés alkat, inkább beteszek egy DVD-t. Az anyósomról viszont az új szerepem kapcsán derült ki, hogy lelkesen követi a történetet: amikor ez először felmerült családi körben, egyből elkezdte nekem mesélni, hogyan is vannak a sorozatban a viszonyok" - mesélte Szikszai az [origo]-nak a váltás után. Az interjú itt olvasható.

Képregény: nézze meg blogunkat!

KAPCSOLÓDÓ CIKK