Új igazgatók a Viasat3-nál

Vágólapra másolva!
A régóta a tévétársaságnál dolgozó Farsang Péter lett a vezérigazgató, a Tv2 volt vezetőjét, Kereszty Gábort pedig kreatív igazgatónak nevezték ki.
Vágólapra másolva!

Farsang Péter lett 2010 januárjától a Viasat Hungária Zrt., így a Viasat3 és a TV6 új vezérigazgatója. Farsang 2006 januárja óta a cég operatív igazgatója volt, de emellett a 2002 augusztusában vállalt pénzügyi igazgatói feladatait is folyamatosan ellátta. Új pozíciójában Camilla Hammert váltja, aki visszatér Londonba, ahol a Viasat Broadcasting műsorvásárlásért felelős alelnökeként folytatja munkáját. A pénzügyi igazgatói feladatokat a csatornák korábbi vezető pénzügyi kontrollere, Maróti Zoltán veszi át.

A szervezeti összetételben változást jelent Kereszty Gábor kreatív igazgatói kinevezése: ő korábban, öt éven át volt Magyarország második legynagyobb kereskedelmi televíziójának, az SBS Broadcasting, később Pro7Sat1-csoportba tartozó Tv2-nek a vezérigazgatója, majd a vállalat tartalmakért és fejlesztésért felelős alelnökeként dolgozott Münchenben. Kereszty a Viasat3-on hamarosan látható Éden Hotel című műsor producere volt, nemrég tért haza a kolumbiai forgatásról. Vele készült korábbi interjúnkat itt olvashatja.