Alekosz lett a közellenség a VV4-ben, megy párbajozni

Vágólapra másolva!
A Való Világ negyedik kiválasztásán, január 19-én este Alekosz kapta a legtöbb jelet, ő biztosan megy párbajozni.
Vágólapra másolva!

Az RTL Klub valóságshow-jában jelenleg még tizenegy játékos reménykedik abban, hogy elviszi a lakást, kocsit és a 12 millió forintot. A negyedik kiválasztáson Éva volt a védett, ellene nem lehetett szavazni, mivel a múlt szombati párbajról ő tért vissza győzetesen.

Éva legnagyobb riválisára, Gigire tette a jelet, mondván, nem őszinte és nincsenek közös témáik. Gombinak nincs konfliktusa Jerzyvel, de vele mérettetné meg magát, őt jelölte. Utóbbi ment a táblához, és Anikót nevezte meg, mert távol érzi magától: a fekete hajú lány ugyanígy érez, Jerzy ellen voksolt. Olivér régi ellenfelére, Lacira tett jelet, Alekosz ellenben Gigi ellen szavazott, mondván, megbántotta őt a lány egy mondatával. A műsorvezető, Sebestyén Balázs - műsor közepébe illesztett - gyorselemzése szerint mindenki taktikázik, nem a valós konfliktusok jönnek elő ilyenkor, minden lakó túl óvatos.

Forrás: [origo]

"Nem tudom megérteni, mintha más dimenzióban lenne" - mondta Gigi Alekoszról, és rá is tett jelet, akárcsak Zsófi, aki szánalmasnak tartja a villa bohócát. Szandika szerint nincs semmi közös Gigi és közte, más a ritmusuk, így tudná nélkülözni társaságát a villában. Béci riválisának tartja Alekoszt, megromlott a kezdeti, jó kapcsolatuk, így szívesen venné, ha kiesne. Laci saját listájának végén két ember áll, de Alekoszra tette a jelét, mert többször viselkedett számára felháborító módon - így utóbbi lett a kiválasztott, szombaton kell megneveznie azt, akivel élő tévéshow-ban mérkőzne meg a bennmaradásért.