"Amit Szandika beszél, az őt minősíti" - Ildi elemzi a Való Világot

Vágólapra másolva!
Új helyzet állt elő az RTL Klub valóságshow-jában: a műsor egyik legnépszerűbb, legtöbb eseményt szállító szereplője lett a kiválasztott, a következő párbajon Alekosz akár ki is eshet - bár erre kevés az esély. Az előző búcsúzót, Toma Ildikót kérdeztük a benti helyzetről, a hierarchiáról, a várható befutótól.
Vágólapra másolva!

"Azt hittem, hármat kap Alekosz, négy jelre nem gondoltam. Én Gigit és Zsófi láttam még veszélyben. Ahogy láttam, Alekoszt elég rosszul érintette, hogy mennie kell párbajozni, de szerintem nagy esélye van sokakkal szemben. Ha taktikázik, gyengébbet visz ki, ha izgalmasabb párbajt akarna, ami a nézőknek jobb, erőset hív ki. Úgy látom, ő hosszú távon akar bennmaradni: Zsófival nincsenek annyira jóban, őt tartja talán legesélytelenebbnek" - elemezte a negyedik kiválasztás utáni helyzetet Ildi.

Amióta kiesett, tőle is azt kérdezik, hogy ő miért nem a gyengének vélt Zsófit vitte párbajra. Ildikó elmondta, hogy neki a médiában történő szereplés, az ismertség elérése volt a célja, ebből a szempontból pedig a 23 nap vagy két hónap, az már mindegy. "Egy ember nyerhet, én nem bíztam abban, hogy enyém lesz a fődíj. Én utolsóként mentem be, egy hónappal később, ekkora hátránnyal nem lehet megnyerni egy ilyen játékot" - vélte. Önmagát egészen más embernek tartja, mint ami a képernyőn át lejön: nézi, de nem ismer magára.

"Sokan megismernek az utcán, szinte csak pozitívumokat kapok: aki intelligens, meglátja, hogy nem olyan nő vagyok, mint pár villalakó. Nem akartam 28 évesen a szeretteimre szégyent hozni, visszafogottan viselkedtem - persze lehet, hogy 21 évesen másképp szerepeltem volna. De hogy mit mond rólam Szandika, nem érdekel, mert nem reális. Nem az a fontos, hogy mit mond, hanem ki mondja. Szandikánál én érettebb, kulturáltabb nő vagyok, nem beszélek trágárul. Amit rólam mondott, nem engem minősít, hanem őt" - tette hozzá.

A benti helyzet szerinte folyamatosan alakul, az erős négyes (Olivér, Alekosz, Éva, Szandika) sincs annyira egyben, mint tűnik: "Alekosz ott lesz a végén, a háromban, Olivér viszont gyengül, többször kimutatta gyengeségét, ő nem győzhet. Béci vagy Éva esélyes még a fődíjra. Utóbbira nem haragszom, szerintem ő sem rám. Igaz, kétszer legyőzött, de a második meccsünk miattam, az én akaratomból jött létre."

Ildi úgy véli, sok olyan helyzet volt a villában, amelyeket ő erősen élt meg, de nem lettek bevágva az összefoglalókba, csak olyanok, amikor kibukott. "A hierarchia-játékot én annak fogtam volna fel, ami valójában: csak játék. Ha 11-est kellett volna viselnem, akkor sem sírtam volna. Pont az ilyen helyzetekben tudjuk megmutatni, milyen erősek vagyunk" - elmélkedett, de mikor rákérdeztünk, miért csapkodott és zsörtölődött a műveltségi játék során, amikor hiányos, történelmi emlékei miatt kínos helyzetekbe került, volt rá magyarázata: "Tíz olyan kérdést tett fel Éva és csapata, amelyek főleg évszámokra vonatkoztak, és tizenkét lakóból tíz nem tudta volna a választ. Ott igazából a körülményeken akadtam ki, azon, hogy milyen összetartó az ő csapatuk, és mennyire nem az a miénk. Direkt kellemetlen helyzetbe akartak hozni Éváék, ez zavart."

Forrás: [origo]

Barátokat, haverokat nem talált benn a villában, aligha keresik majd egymás társaságát: "Szerintem nem kell egymást hívogatni telefonon, mert összefutunk a NekedValó-ban, a, BeleValóVilág-ban, így volt ez Gináékkal is."

A korábbi szériákból Ágica, Leo, Majka, és a VV2-t nyerő Laci voltak a kedvencei, a mostaniból pedig Jerzy és László, mert bennük látott jó tulajdonságokat, az ő gondolkodásukkal tudott azonosulni: "Nagyon más emberek vannak benn, nem olyanok, mint én. Művésznek készültem, ezen a pályán indultam el, sok éve voltam először castingon. Több próbafelvétel készült velem, játszottam társulatban is. Az én életemben az aerobic, a személyi edzés, a sport a fontos: a következő Schobert Norbi fitnesz-videón ott lehetek, legalábbis kaptam erre egy ígéretet."