VV4: erős párbaj közeleg, Olivér büntetést kap

Vágólapra másolva!
A Való Világ 4-ben a nagy taktikusnak tartott Olivér megvalósította, amit tervezett, és Bécit hívta ki párbajra - de büntetést kap a stábtól, mert többször elfecsegte, kit nevez majd meg.
Vágólapra másolva!

"Nálad öntelteltebb és nagyképűbb embert én még nem láttam" - közölte Olivér a Való Világ 4 ötödik kihívásán, és két nagy riválisa közül az egyikre, Bécire tette a kendőt, azaz vele megy párbajozni szombaton. Vetélytársa szerint ő csak magabiztosnak próbál mutatkozni, hogy megnyerhesse az összecsapást, és talán ez tűnik lakótársa számára nagyképűségnek.

A kihívó szerint logikus lépés, hogy már most megmérkőzik a két alfahímnek tartott, erős karakter, mert ha most kikap Gigi bátyjától, akkor valószínűleg a fináléban is kevesebb szavazatot szerezne - akkor pedig feleslegesen töltene el két újabb hónapot a villában, nem lenne övé a fődíj, a budapesti lakás, az autó és a 12 millió forint. A párbajra halvány esélye volt Gombinak is, akik napok óta byroni spleenben van, néma, sápadt szellemként lézeng az objektum színes falai között. Lacinak is volt csekély esélye a kendőre - de mivel kórházi kezelésben részesül, beteg, nem lett volna huszáros húzás őt jelölni ellenfélnek.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Olivér terve teljesült a kiválasztásánál, ő lehetett a kihívó, és kedvére választhatott ellenfelet. Mégis büntetést kap hamarosan, mert többször kimondta a kihívás előtt Béci nevét, holott ezt a villa szabályzata szerint nem tehette volna meg.