Zsarolás és testi sértés miatt kerül börtönbe a Maffiózók szereplője

Vágólapra másolva!
Beismerte bűnösségét a Maffiózók egyik szereplője, Tony Darrow, aki a valóságban is egy maffiaklán tagja volt. Több mint három év börtönbüntetést is kaphat.
Vágólapra másolva!

Február 9-én járt a bíróságon a Tony Darrow művésznéven ismert Anthony Borgese, aki a Maffiózók tizennégy epizódjában játszotta Larry Boy Baresét, és Woody Allen több filmjében (például az Agyament Harry-ben vagy a Süti, nem süti-ben) is feltűnt. A színész beismerte, hogy kapcsolatban áll New York híres maffiaklánjával, a Gambino családdal, zsarolási akcióban és súlyos testi sértésben is részt vett. Ha nem vall, akár húsz év börtönbüntetést is kaphatott volna, így 33-tól 41 hónapig tartó elzárás vár rá.

A Maffiózók szereplői közül nem Darrow az első, akinek meggyűlt a baja a törvénnyel: Lilo Brancatót 2009-ben tíz év fegyházra ítélte a bíróság, miután részt vett egy betöréses rablásban, ahol társa lelőtt egy szolgálaton kívüli rendőrt. Robert Iler szintén rablásba keveredett még 2002-ben, Vincent Pastore a barátnőjét bántalmazta, John Ventimigliát és Joseph Gannascolit ittas vezetés miatt vitték be a rendőrök.