Valóságshow keresi a legjobb magyar dadát

Vágólapra másolva!
A LifeNetwork Magyarország legszuperebb dadáját keresi: a kiválasztott szereplőknek igazi rosszcsontokkal kell megküzdeniük, módszereiket pedig ismert emberekből és szakértőkből álló zsűri bírálja el.
Vágólapra másolva!

Jo Frost gyermeknevelési technikái világszerte népszerűek: forradalmi módszereit számos könyv, valamint a Szuperdada című, több évadot is megélt sorozat dolgozta fel. A sorozatot itthon a LifeNetwork TV adta, majd úgy döntött, megkeresi Magyarország legszuperebb dadáját: 2010 őszén írt ki erre pályázatot, a sok jelölt közül végül hét nőnek és két férfinak adatott meg a lehetőség, hogy három család fészkébe szállva megküzdjön az ország szuperdadája címért.

Forrás: [origo]

A LifeNetwork TV-n február 24-én indul a Ki lesz az ország Szuperdadája? című, ötrészes reality, ahol a dadajelöltek felváltva bizonyíthatják, hogy előttük nincs akadály, ha gyereknevelésről van szó. A legfiatalabb dadajelölt 19, a legidősebb 53 éves, van közöttük óvodapedagógus, bébiszitter, szociálpedagógus, gyerekgyógyász, aerobictanár.

A jelöltek rátermettségét, flottságát, problémamegoldó készségét ismert emberekből és szakértőkből álló zsűri bírálja el. Véleményt alkot majd Pécsi Ildikó, aki fia és fiúunokája mellett ismerhette meg a gyereknevelés csínját-bínját, illetve a hamarosan háromgyermekes családapává váló Schobert Norbi. Szakértőként pedig Regős Judit családi tanácsadó, Békési Zsuzsanna neveléstudományi szakember és Ónodi Csilla fejlesztőpedagógus bírálja majd a dadajelöltek tetteit. Csütörtökönként, műsorról műsorra a zsűri, a gyerekek, valamint a szavazók döntése mentén fogyatkoznak majd a jelöltek - míg végül már csak egy marad.

A LifeNetwork TV új, saját gyártású műsora tehát február 24-étől látható a képernyőn, minden csütörtökön este 6-tól, a Life magazin különkiadásaként.