Schmitt Pál lecsója miatt estek ki a Tv2 vetélkedőjének szereplői

Vágólapra másolva!
Elstartolt A 40 milliós játszma: az első párnak nem volt sok fogalma Schmitt Pál közelmúltjáról, így a harmadik kérdésénél elbuktak.
Vágólapra másolva!

A Tv2 visszatérő vetélkedőjében az első páros, Katalin és Petra azzal a céllal érkezett, hogy felülmúlják barátnőik korábbi teljesítményét - ez nem tűnt megvalósíthatatlannak, mert ők az első kérdésen elbuktak. A 40 milliós játszma fiatal, nyitópárosa a harmadik kérdésnél akadt el, itt szükség lett volna nagyobb politikai, közéleti tájékozottságra. Eleve az SP monogram alapján másra számította, de Schmitt Pál közelmúltjának négy eseményét kellett volna tudni időrendben, majd bejelölni a legkorábbit: a lecsófőzésre nem tettek pénzt, így el is bukták a játékot. A kiesés videón itt megtekinthető.

tv2

Később szintén sikertelenül próbálkozott a következő páros, ők Angelina Jolie-n és Brad Pitten buktak el, Andrea és Mihály pedig még játékban van, a keddi élő adásban visszatérnek. A csatorna közlése szerint sokan játszottak az interneten is, a legaktívabbak a Bács-Kiskun megyeiek voltak, a legtöbb helyes választ pedig Somogy megyéből érkezett. A műsor szereplőinek válogatásáról itt olvashat.