Meztelenkedésért díjazták a Spartacust és a Gengszterkorzót

Vágólapra másolva!
A Mr. Skin honlap kiosztotta Anatomy Awards nevű díjait, amelyekkel 2010 legjobb meztelen jeleneteit ismerte el.
Vágólapra másolva!

A filmek és tévéműsorok meztelen jeleneteit gyűjtő Mr. Skin tizenkettedik alkalommal ítélte oda az Anatomy-díjakat: a sorozatok között ezúttal holtverseny állt elő, a Boardwalk Empire - Gengszterkorzó és a Spartacus: Vér és homok egyaránt megkapta a legjobb szériának járó elismerést. Az utóbbiban szereplő - egyébként Xenaként megismert - Lucy Lawless a negyven év felett pucérkodók díját is magáénak tudhatja.

Forrás: HBO

Negyven felett a legjobb: Lucy Lawless

Nálunk mindkét sorozatot az HBO mutatta be, mint ahogy a Hung - Neki áll a zászló-t is, amely szintén több kategóriában kapott díjat: hozzá fűződik a legjobb kitárulkozás ("full frontal") és a legszebb terhes nő - aki persze meztelen. A ledögösebb hátsót (melyet csak tangában csodálhattak meg a nézők) az Egyszer fent,...inkább lent-ben feltűnt Vida Guerra birtokolja. Az országos adón futó sorozatoknál ugyanebben a kategóriában a Doktor House Cuddyja, Lisa Edelstein bizonyult a legjobbnak.

A Mr. Skin a legképtelenebb kategóriák mellett (Christina Ricci lett például a legszebb meztelen hulla) kvázi életműdíjat is kioszt, ez évben ezt Jamie Lee Curtis kapta. A jelöltek és nyertesek teljes listája - a megfelelő helyeken kifeketített képekkel együtt - itt található.