"Ez a Való Világ eddig a legkeményebb" - korábbi szereplők a VV4-ről

vv4 gigi
Vágólapra másolva!
A Való Világ egykori játékosai közül még a negyedik széria indulása előtt megkérdeztünk párat, hogy mit várnak az új csapattól. Kíváncsiak voltunk, azóta mit gondolnak a jelenlegi produkcióról: hogyan látják a versenyzőket, kinek drukkolnak, ki fog szerintük nyerni, és ki marad később is a képernyőn - vagy legalábbis a köztudatban. 
Vágólapra másolva!

Milo (Gyukin Milovan), a VV3 nyertese

- Nagyon más ez a széria, más stílusú emberek is vannak benne, mint akik az eddigiekben. Hatalmas most az ellenségeskedés, én ezt nem is bírnám végigcsinálni. Nem értem, ami a mostani játékosok között zajlik, miért kell ennyire vérre menni, mikor jókedvvel, szeretetben is el lehet tölteni bent az időt, lehet ezt a játékot sokkal kedvesebben is játszani. Nagyon-nagy Alekosz-fan vagyok, szerintem ő egy őszinte ember, kint, bent, a párbajon is ugyanúgy viselkedik, talán ő az egyetlen, akiben még nem csalódtam. Nagyon bírom a humorát, a fogalmazásmódját, amikor meghallom egy-egy mondatát, néha csak kaparom az arcomat. Bízom benne, hogy ő is nyeri meg a játékot, győzzön az őszinteség! Szerintem Olivér lesz még, aki aztán képernyőn maradhat, és talán Anikó, akiben néha a színészi véna is megmutatkozik egy-egy játék során.

------------------------------

Leo (Nagy Zsolt), a VV3 második helyezettje

- A Való Világ egy szórakoztató műsor lett, semmi köze már a hagyományos, kukkolós valóságshow-khoz, amilyen pedig az első három széria volt. Az emberek is mások, lelkileg szegények, sokan csak sírnak vagy alpárian viselkednek. Leginkább Lacival szimpatizálok, ő egy intelligens, határozott férfi, akit az életvitele és a múltja predesztinál arra, hogy tartása legyen. Ha az emberek ésszel döntenek, ő is fogja megnyerni a játékot, hiába is Alekosz most a nép kedvence. Ugyanez volt az első szériában, mindenki Majkáról gondolta, hogy meg fogja nyerni, végül a jelentéktelenebb Szabolcs lett a győztes, mert neki volt a legnormálisabb értékrendje. Ha őszinte akarok lenni, szerintem senki nem tud a műsor után képernyőn maradni: Lacit ugyan nagyon kedvelem, de ő meg nem az a képernyős típus. Olivér volt korábban a Viva Tv-n, de most nagyon lejáratta magát, egy műsorvezető nem nyilatkozhat ilyen stílusban - vagy ahhoz olyan műsor kell, de annak meg nem lesz nagy nézettsége. Ha mégis megmaradna valaki a médiában, akkor Alekoszra tippelnék, benne látok egyedül fantáziát.

------------------------------

Béres Anett, a VV3 szereplője

- Sokan mondják, hogy ez a széria más, mint az előző, de én ezt nem tudom megítélni, mivel az előzőben benne voltam, az akkori összefoglalókat viszont azóta sem láttam. Az biztos, hogy a csapat sokkal szélsőségesebb, jobban kinyitják a szájukat a lakók - ma már bánom is, hogy én olyan kis szende voltam. Két kedvencem Éva és Alekosz, de Anikót is szeretem, nagyon jó csajnak tartom. Akit nagyon nem kedvelek, az Gigi, mert álszent: idekint pornózott, de még nem tudja, hogy ez kiderült, így odabent játssza a szüzet, látszólag az sem nagyon fér neki bele, hogy Jerzy megfogja a fenekét. Ki nem állhatom, amikor Laci háborúsdit játszik, Szandika pedig el van szállva magától, irigy és rosszindulatú. Béci közömbös, néha bírom, néha idegesít: arra viszont kíváncsi vagyok, hogy tagadja ki Jerzyt a Rácz családból, amikor megtud egyet s mást a múltjából. A versenyt Alekosz fogja megnyerni, nem lehet másként. Rajta kívül Olivér fog még szerintem képernyőn maradni, Gigi és Jerzy kapcsolatát boncolgatják majd egy ideig (de nem sokáig), Gombi pedig, gondolom, chippendale show-kat fog vállalni.

rtl sajtóklub

Anett: "Akit nagyon nem kedvelek, az Gigi" - kattintson a képre az erotikus fotózáson készült galéria megtekintéséhez!

------------------------------

Elvis (Baka Szilárd), a VV2 szereplője

- Szerintem eddig ez a legerősebb széria, nézettségben is nagyon berobbant, ami talán az Alekosz-Olivér párosnak köszönhető. Tele van extrém fazonokkal, nagyon jól össze lettek válogatva az arcok: ebben a csapatban én is otthonosabban mozogtam volna, mint anno, a sajátomban. Közhelyszerű, de számomra Alekosz a legszimpatikusabb, ebben a gyerekben tényleg egy olyan egyéniséget találtak, aki nem hasonlítható senkihez. Nem is tudja más megnyerni a játékot, hisz ő olyan hihetetlen népszerűségre tett szert, amire nem volt példa a korábbi szériákban. Simán el tudom képzelni, hogy ő lesz az első a Való Világ-ok történetében, aki nagyon-nagyon meg fogja szedni magát, de nem a médiából - még akár kommunikációs igazgató is lehet valami nagyvállalatnál. Képernyőn szerintem csak Olivér fog maradni, de neki már úgyis van tévés múltja. Általában negatív kritikát kap, ha valaki a villából lemezt ad ki, vagy könyvet jelentet meg, vagy akár megjelenik egy műsorban, de aki bemegy egy ilyen show-ba, az már alapból rendelkezik némi exhibicionizmussal - azt pedig a kiadók, producerek döntik el, hogy látnak-e benne fantáziát.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]

Elvis: "Képernyőn szerintem csak Olivér fog maradni" - kattintson a képre galériánkért!

------------------------------

Kendefi Gábor, a VV2 szereplője

- Ez a széria eddig a legkeményebb, sokkal több a konfliktus az emberek között, mint nálunk volt. Az események is felgyorsultak, itt már a klikkesedés és a taktikázás is elkezdődött az elején, nálunk ezek csak a végén jöttek. A mostaniak nagyon sokat taktikáznak, ami néha azonban visszafele sül el, mint azt láttuk az utóbbi két párbajnál. Szeretem az olyan embereket, akik nem teljesen százasok, így Alekosz a kedvencem, ráadásul ugyanazt a stílust képviseli már a játék kezdete óta - ettől függetlenül lehet, hogy élőben idegesítő lenne, hisz csak a töredékét látjuk annak, ami bent történik. Olivért is bírtam, nagy csibész a srác, a többiek számomra közömbösek. Azt nem tudom megítélni, hogy ki fog nyerni, inkább azt, hogy ki nem: Béci valószínűleg már kilőtte magát azzal a tróger stílussal, amit Olivérrel szemben tanúsított a párbajon, Jerzy szerintem biztos nem nyer, Szandikának és Lacinak sem adok sok esélyt. Úgy gondolom, hogy Alekosz, Évi, Anikó és Gigi lesz benne a végső négyesben. Az erős karakterek nyilván megmaradnak az emberek tudatában, de hogy például Zsófi mihez akar kezdeni a médiában, azt elképzelni sem tudom.