Kínos pillanatok az Éden Hotelben

Vágólapra másolva!
Határozatlannak, zárkózottnak, flegmának találták a Dani nevű szereplőt az Éden Hotel lányai. A stáb által favoritnak tartott fiú nem kellett egy lánynak sem, és Ádám is csak nehezen kelt el.
Vágólapra másolva!

A Viasat3 és a gyártó Mastiff Hungary castingstábja az Éden Hotel forgatása előtt esélyesnek, remek karakternek tartottaa magas Danit (a képen), mivel sármos, élettapasztalattal rendelkező férfinek vélték. A reality alapcsapatát alkotó öt lány közül azonban senkinek sem kellett a félszeg fiú, határozatlannak, zárkózottnak találták - így fordult a kocka, és ő választhatott párt a szabadon maradt hármasból. A szőke Nikire mutatott, aki szabadkozott, hogy azért nem jelentkezett, mert korábbi motyogása alapján azt hitte, hogy a barna hajú, barna szemű lány a személyi edzőként dolgozó srác zsánere.

viasat3

Öt fiúból válaszhatott öt lány az első napon, de Ádámot sem nevezte meg eleinte senki, mert ő elmondta, hogy nem tartja magát lojális típusnak. Kellemetlen percek után Aliz döntött mellette, de szövetségük aligha tart sokáig.

A Kolumbiában felvett Éden Hotel március 7-én indult a Viasat3-on. Ismerje meg a játékosokat: képgaléria itt!