Újabb vezetőcserék a Tv2-nél

Vágólapra másolva!
Új igazgató irányítása alatt és más szervezeti struktúrában folytatja munkáját a Tv2 kereskedelmi igazgatósága, tudatta közleményben a csatorna. A volt RTL-es Steve Varcoe lett az új kereskedelmi igazgató, elődje, Kovács Krisztián tizenegy év után, közös megegyezéssel távozik a csatornától.
Vágólapra másolva!

Steve Varcoe a Tv2 új kereskedelmi igazgatója: korábban kilenc éven át az RTL Klub kereskedelmi igazgatója, majd az R-Time (RTL-hez köthető média-kereskedőház) ügyvezető igazgatója volt, december óta pedig tanácsadóként segítette az Tv2 kereskedelmi igazgatóság munkáját. Elődje, Kovács Krisztián tizenegy év után, közös megegyezéssel távozik a csatornától. Miközben új struktúrában dolgozik tovább az értékesítési osztály a csatornánál, távozott a bevételgazdálkodási osztályvezető, az üzleti elemzés csoportvezető, a digitális média kereskedelmi csoportvezető, és a vállalati marketing és kommunikációs csoportvezető is.

Nagy Andrea már február elején távozott a Tv2 marketingigazgatói pozíciójából, akárcsak Szilágyi Miklós gazdasági és adminisztrációs igazgató, aki szintén január 31-én dolgozott utoljára a cégnél.

A Tv2-nél vezérigazgatói szinten volt váltás tavaly, ennek következményei a személycserék: Várdy Zoltánt Simon Zsolt, a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetségének (MAKSZ) exelnöke és a Mediaedge:cia médiavásárló cég korábbi ügyvezetője követte a poszton, október 25-e óta vezeti a kereskedelmi csatornát.

Nézettségben az RTL Klub vezet: a kereskedelmi célcsoportban a 9. héten öt százalékpontos fölényre tett szert a Tv2-vel szemben: 22,7-et ért el előbbi, 17,7 százalékot utóbbi. Az RTL Klub fölénye este, főműsoridőben jelentősebb.