Csábos szőke okozott galibát az Éden Hotelben

Vágólapra másolva!
Március 10-én, a negyedik adásban lesz a Viasat3-on látható Éden Hotel-ben az első párválasztó ceremónia. Az első rész végén bekerült Rea alaposan megbolygatta a kialakult viszonyokat.
Vágólapra másolva!

Március 10-én este, a negyedik adásban lesz az első párválasztó ceremónia az Éden Hotel-ben: a Viasat3 stratégiai játékában ekkor esik ki az első játékos. Jelenleg öt fiúra hat lány jut, most is az utóbbiak vannak döntési helyzetben, nekik kiválasztottjuk mögé kell állniuk. Várhatóan lesz olyan fiú, akit ketten is kiszemeltek, az ilyen szituációban pedig neki kell döntenie arról, hogy melyik lány maradhat a Karib-tenger partjára épült ingatlanban, és melyiknek ért véget a reality.

viasat3

A viszonyokat az első rész végén a csinos Rea érkezése bolygatta meg (a lenti képen balról a negyedik), akinek játékban maradása szempontjából nem is volt más választása, mint szétszedni egy párost. A lány látszólag sikeresen meghódította Kristófot - akit viszont eredetileg az a Kata szemelt ki magának, aki később egy másik fiúval incselkedett hosszan.

viasat3

A negyedik adásban kiderül, hogy mely lány mely fiút választotta, kinek ért véget a karibi kaland négy nap után - de arra is fény derül, milyen nemű rivális érkezik a következő részben.

Nézzen képeket az első tíz játékosról!