"Nem csinálok magamból hülyét" - a VV4 kiesettjei a haknikról

Vágólapra másolva!
Gombi százezer forint alatt nem mutat be csippendél-produkciót, Zsuzsi táncos számának vagy Leonidasz zenekarának is megugrott az ára, Olivért pedig még több helyre hívják - és volt, hogy egy 16 éves kislány bepisilt az izgalomtól, amikor leült mellé. A Való Világ előző szériájából sem feltétlenül a nyertesek futottak be, és a VV4 kiesettjei is rengeteg ajánlat közül válogathatnak. Körkép a haknizási lehetőségekről, az eddigi élményekről és a további tervekről.
Vágólapra másolva!

Leonidasz

- Korábban is volt már egy együttesem, a Mythos Görög Zenekar, amelynek így sokkal több fellépést tudok szerezni. Emellett ki szeretnék építeni egy új stílust, amelyet görög dallamokra írt magyar szövegek jellemeznének - elképzelhető, hogy sikere lenne, hisz az Alekosz-himnuszt is már több mint százezren nézték meg a YouTube-on. A többi kiesettel együtt hívnak médiabulira, kaszinópartira, focistaként bekerültem a médiaválogatottba, és a zenekarral is le vagyok kötve. Voltunk már céges bulin, és két esküvőre is biztosan megyünk, de azok csak a nyáron lesznek, remélem, hogy addigra még több felkérés érkezik. Nyilván nem tudok ebből annyit profitálni, mint Olivér vagy Gombi, de azért sokkal jobban állok, mint a villa előtt: a korábbi fellépti díjamnak körülbelül másfélszeresét tudom most elkérni, és akkor még el is tudnak hívni, nem szálltam el nagyon. Nagyon extrém helyzetbe még nem kerültem, amióta kint vagyok, bár egy szórakozóhelyen azért akart megütni valaki, mert nem feküdtem le Zsuzsival.

rtl klub, sajtóklub

--------------------------------

Zsuzsi

- Playmate-modellként, táncosnőként már korábban bejártam Magyarországot, és az akkor kialakult kapcsolatrendszeremet most is fel tudom használni: amióta kijöttem a villából, folyamatosan járok haknizni. Általában szórakozóhelyeken jelenek meg - sokszor azok megnyitóján -, és találkozom a közönséggel, néha pedig piát osztogatok. Van egy tizenkét perces táncos műsorom is, amelyben illegek-billegek egy kicsit a színpadon, majd fehérneműre vetkőzöm: ezt külön kérhetik a megrendelők, és a diszkókban általában szokták is. Vannak emellett kis aranyos dolgok is, voltam például egy hatéves kislány születésnapján, ahol a tortát kellett felvágnom. Ilyesmikből keresem most a pénzemet (a táncos produkcióért például kétszer annyit tudok elkérni, mint a Való Világ előtt), de amúgy tanulni szeretnék: meg akarom szerezni a jogosítványt, és az a tervem, hogy kitanulok zumbaoktatónak. (A zumba tánclépésekből álló, zsírégető edzés - a szerk.) Ha a zumbát megtanultam rendesen, szeretnék majd nagyobb, ezres nagyságrendű megmozdulásokat is rendezni, amelyeket esetleg össze lehet kötni a médiával.

Mudra Laszlo foto

--------------------------------

Gombi

- Legfőképpen szórakozóhelyekre hívnak táncolni és énekelni, vidékre is: nemrég Kisvárdán léptem fel, aztán pedig Székesfehérváron. Pár hétre előre tele van már a naptáram, ami nagyon fárasztó, de ugyanakkor nagyon jó is, hisz az emberek mindenhol borzasztó kedvesek velem, sok szeretetet kapok tőlük. Amikor énekelek, akkor Éliás Jr.-ral járok fellépni: egyelőre csak a Jól vagyok című számát adjuk elő, de folyamatosan tanulok tőle énekelni - amiből a jövőben akár még lemez is lehet, ha megfelelően tudok fejlődni. Teljesen egyértelmű, hogy most egy táncos számért sokkal többet adnak, mint amikor még nem voltam ismert: így sem kell azonban horribilis összegekre gondolni, nem a tíz-tizenötszörösét kapom az akkori pénzemnek, csupán a néhányszorosát. Ahova hívnak, oda elmegyek, a szórakozóhelyeken kívül akár szülinapra, lánybúcsúra is, ha meg tudunk állapodni. Van azért, amire nemet mondok, egy hölgy például konkrétan felajánlkozott, százezer forintot adott volna, ha vele töltök egy estét - de persze nem mentem bele.

Forrás: [origo]

--------------------------------

Olivér

- Legfőképpen Alekoszt támogató nagygyűléseket rendezek diszkókban, szórakozóhelyeken. Mondjuk ezekre nincs olyan nagy szükség, mert - ahogy felmérem a helyzetet -, tulajdonképpen mindig bebizonyosodik, hogy Alekinyo az első számú kedvenc az országban. Elsősorban pálinkázom és sörözöm a közönséggel, néha sört csapolok vagy élménybeszámolót tartok a DJ-pultnál. Énekelni, táncolni vagy akár vetkőzni nem fogok, nem csinálok magamból hülyét. Lehet, hogy érkeznek ilyen irányú kérések is, ezek azonban el sem jutnak hozzám, elakadnak a menedzseremnél - én már csak azt kapom meg, hogy hova megyünk. Ami nagyon durva élményem volt nemrég, hogy leült mellém egy tizenhat-tizenhét éves csaj, én megöleltem, mire bepisilt.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub/Hajnal András

--------------------------------

Ildi

- Mindig megyünk a kapcsolódó műsorokba, a NekedValó-ba és a BeleValó-ba, és járok közönségtalálkozókra is - ezekben nincs semmi különös, az ember odamegy, és kérdezik, leginkább a villabeli dolgokról. Emellett aerobicvonalon elkezdtem Czanik Balázzsal dolgozni, aki a capoeirát képviseli. Egyelőre különféle fitneszrendezvényekre járunk - ezekből már nyárra is van lekötve -, később szeretnék majd egy DVD-t is kiadni. Az alapvető cél az, hogy felhívjuk az emberek figyelmét az egészséges életmódra. Most még saját magamnak intézem a fellépéseket, de később szeretnék majd egy menedzsert - az RTL Klubtól ajánlottak is egyet, akivel már beszéltem, személyesen azonban még nem találkoztunk.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

--------------------------------

Konkrét gázsiról sem az egykori villalakók, sem menedzsereik nem beszélnek újságírói kérdésre (eleve változó a tarifa), a bulvárlapok viszont tudni vélik, kiért mennyit kell fizetnünk. A Nők Lapja Café értesülése szerint Olivér tarifája a legmagasabb, a Bors által korábban jelzett 120 ezer helyett már 150 ezernél jár. Zsuzsi 120-150 ezret tud legombolni egy táncos fellépésért, Gombi kétórás látogatása pedig 95 ezerbe kerül - ez azonban csak a jelenlétére vonatkozik, egy vetkőzésért 150 ezret kap a HotDog Magazin szerint. A Nők Lapja úgy tudja, Leonidasz 30-50 ezerért vállal haknit, de ez csak saját magára lehet érvényes, a zenekarért nyilván többet tud elkérni. A fellépti díjhoz jön még az útiköltség, illetve valószínű, hogy a fogyasztást sem számoltatják el a sztárvendéggel - így még a jelzett összegeknél is többre kell számítanunk, ha valamelyik ex-villalakót hívnánk meg a születésnapunkra.