VV4-párbaj: Szandika kiesett, majd hisztizett

Való Világ, párbaj, VV Szandika
Vágólapra másolva!
Március 12-én a szeszélyes szőke sztriptíztáncos, Szandika és a kihívott Béci párbajozott a Való Világ 4-ben. Mindkét szereplőt három-három lakótársa várta vissza a villába, a stúdióban pedig udvarias hangulatban csevegett a kiválasztott és a kihívott. Béci a voksok 60 százalékával masírozott vissza az objektumba, a rúdtáncos lány pedig hisztivel zárta az estét, egy Mónika show-ba illő jelenettel.
Vágólapra másolva!

A VV4 sminkesének durva, kegyetlen tréfája miatt korát kétségbeesve tagadni próbáló, ötvenes nőnek maszkírozott Lilu köszönt be a villába a párbaj elején: úgy vélekedett, Béci saját csapdájába esett, mert Szandrára tette a jelet, abban a reményben, hogy ő kihívja, és kinn is hagyja Évát. Az önmaga számára is kiszámíthatatlan, szeleburdi táncos azonban úgy döntött, elfáradt, menne haza, így inkább Gigi bátyját hívta ki, mivel úgy vélte, ő a legerősebb.

A párbaj elején 60-40 volt a szavazati arány, valószínűleg Alekosz pökhendi, kisstílű viselkedésére (amelyet a cserekereskedelem hetében látott a tévéző) verbális agresszióval válaszoló Béci újabb kiadása sokaknak nem volt rokonszenves, tőlük is kaphatott voksokat a villa egyik hisztérikája. A rapper fiú Olivér korábbi legyőzése után túl magabiztosnak és nagyképűnek tűnt, a beküldött SMS-ek hatására később visszavett az arcból, de Alekosznak jelentős tábora van az interneten, a közösségi oldalakon: ők alighanem Béci ellen szavaztak ezen az estén.

A rúdtáncos ezúttal maga poroszkált be a villából a stúdióba, nem volt mellette két megtermett, afrikai származású testőr, mint korábban, mások oldalán. Szandika a párbajon már nem vette elő a korábban sokszor hallott "haza akarok menni, elegem van"-szöveget, nem tette fel a "nem bírom tovább, Sanyi, gyere!"- című lemezt, ellenben bevallotta, hogy ha tévéző lenne, magára szavazna. A felpörgött Éva ügyesen adta elő a lelkesítő kortesbeszédet, Szandra rendkívül gazdag érzelemvilágáról ordibált, majd a szavakkal, az önkifejezéssel hadilábon álló - de amúgy jóindulatú - Jerzy nem bízta a véletlenre, remegő kezében tartott papírjáról olvasott fel szöveget, hogy meggyőzze a nézőket, küldjenek SMS-t Béci bennmaradása érdekében. A szavazati arány ennek ellenére nem változott, a legvégére is maradt a 60-40.

Forrás: [origo], Mudra László
Kattintson a képre a párbajon készült galériánk megtekintéséhez!

A párbaj vége felé a lakók vallottak arról, kit várnak vissza: Szandikát Anikó, Éva, Alekosz, Bécit pedig Gigi, Laci és Jerzy nevezte meg. A párbajt Béci nyerte, szemlátomást megkönnyebült - nem úgy mint Szandra, aki "ki ez a nő?!?"-üvöltéssel fordult a nézőtéren ücsörgő, megszeppent arcot vágó barátja, bizonyos Sanyi felé.