A Tv2 válaszol a Csillag Születikre: jön A Nagy Duett

Vágólapra másolva!
Heti show-val próbálja megállítani a Csillag születik harmadik évadjával induló RTL Klubot a Tv2: A Nagy Duett-et Liptai Claudia vezeti, sztárok énekelnek majd benne.
Vágólapra másolva!

Áprilistól élő, heti show-val rukkol elő a Tv2, vélhetően szombatonként került képernyőre. A két műsorvezető közül Liptai Claudia az egyik, de mivel állandó párja, Till Attila versenyző lesz ezúttal, mást kap maga mellé - talán Kovács Áront, akivel A sztárok a fejükre estek-et vezette, és aki sokáig vitte később a csatornán a Gundel Takácstól örökölt Áll az alku-t.

A show-ban párosok versengenek dalokkal: egyikük zenész, a másik pedig szintén ismert médiaszemélyiség, tévés, akit viszont nem énekhangja miatt ismer a néző. Ganxsta Zolee például Orosz Barbarával lesz duettben, Tóth Gabi pedig éppen Till Attilával próbálja elvinni a fődíjat.

tv2

Az éneklésben amatőrnek számító celebek énekórára, próbákra játnak hetekig, a show-ban pedig toplistás dalokat adnak elő, magyarul és angolul. Hetente egy pár esik ki, a végeredményt pedig a zsűri és a nézői szavazatok döntik el.