Váratlan csavar az Éden Hotelben: vége a nyugalomnak

Vágólapra másolva!
A Viasat3 realityjének hetedik részében új fordulat következett be: nem a párválasztó ceremónia során esett ki egy szereplő, hanem egy új lány tett érte, hogy Dani egy hét után csomagolhasson.
Vágólapra másolva!

Az Éden Hotel-be érkezett magyar szereplők úgy tudták, hogy általában a párválasztó ceremóniák során dől el, kinek ért véget a játék, és kik maradhatnak versenyben a 25 milliós fődíjért - ezen események a csütörtöki adásokban láthatóak. A játékosok, akik nem látták korábbi, a dán vagy svéd verziókat (amelyek későbbi évadjaiban olyan is előfordult, hogy egyszerre öt hódító toppant be), nem is tudhatták, hogy több módja is van a kiesésnek, és nem mindig kiszámítható a menetrend. Ebben a valóságshow-ban egy darabig célravezető, és viszonylagos biztonságot ad, ha minden belső konfliktus vagy külső csábítási kísérlet ellenére összetart egy pár, de - szemben azzal, amit többen hittek - ez nem garantálja azt, hogy a taktikus duó eljut a végjátékba.

Már az is meglepte a szereplőket, hogy egy újonc lány után egy nappal a stáb beküldött a játékba egy fiút is, hiszen így ismét páros lett a létszám. Ennél keservesebb volt szembesülniük azzal, hogy a március 14-ei, hétfői adásban beköltözött lány dönthetett arról, hogy kinek kell csomagolnia, kinek kell hazarepülnie a Karib-tenger partjáról a hervasztóan bánatos, december eleji Budapestre (a műsort 2010 végén vette fel a Mastiff Hungary és a Viasat3).

A játékosok lelki nyugalmát erősen felkavaró esemény során az új lánynak egy papírra kellett írnia azon régebbi szereplő nevét, aki a legellenszenvesebb volt a számára, az új fiúnak pedig annak a nevét kellett feljegyeznie, aki a legkedvesebben fogadta. Utóbbi megmenekült a kieséstől, de a civilben sportszergyártó és személyi edző Dani nem: a kezdőcsapat természetesen nyomban utálni kezdte a jövevényt egy haver elvesztése miatt, holott egyéni játékról van szó, ahol egy ember, legfeljebb egy pár nyerhet, nem pedig egy egész társaság. A műsor március 17-én este a második párválasztó ceremóniával folytatódik.

Az [origo] tévérovatának olvasói arról szavazhattak, hogy kivel töltenének el egy forró hetet egy tengerparti nyaralóhelyen. A fiúk közül messze Kristóf lett a legnépszerűbb (16,3%) de Norbi is elég jól áll a női olvasóknál (9,8%), miközben a szőke focista, Levi nem bizonyult nagyon kedveltnek. A női szereplők közül a legtöbb voksot Niki (11,7%) és Kata (10,6%) gyűjtötték be, a visszafogottabb Aliz csak hat százalékot kapott.