Újabb Ádám költözött az Éden Hotelbe

Vágólapra másolva!
A Viasat3 valóságshow-jába újabb szereplő, egy Ádám nevű pesti fiú érkezett. Mivel Ádámból már volt egy, az újonnan jött mérnökember a Szöszi becenevet kapta a játékban.
Vágólapra másolva!

Újabb szereplő érkezett az Éden Hotel című realitybe: mivel előtte beköltözött már egy Ádám nevű fiú, így a Szöszi becenevet kapta. A csapat meglehetősen barátságos és befogadó volt vele, ami annak fényében érthető, hogy korábban épp azért esett ki egy játékos a műsorból, mert egyáltalán nem nyitott a frissen betoppant lány, bizonyos Tünde irányába.

Az új szereplő 24 éves biztonságtechnikai mérnök, szókimondónak, segítőkésznek és toleránsnak tartja magát, és nem titkolja, hogy nem a napsütésért, a nyaralásért utazott Kolumbiába, hanem a fődíjért, a 25 millió forintért. Tíz évig versenytáncolt, az utóbbi években pedig versenyszerűen thai-bokszol.

A műsor előtt elmondta, hogy kiábrándítja, ha egy nő köpköd vagy annyira leissza magát, hogy nem tud magáról, de ugyanígy elrettenti az igénytelenség is (az egyik női szereplővel az első nyolc napban többször előfordult, hogy filmszakadásig ivott, majd hányt). A jövevény a kiesett Tünde segítségével hamar átlátta a viszonyokat, megállapította, hogy az Ádám, Kristóf, Kata és Niki alkotta négyes a hangadó, irányító: az újonc célja, hogy megbontsa ezt az egységet.