Nem engedi el az RTL Klub Sebestyén Balázst a Tv2 kvízébe

Vágólapra másolva!
A Tv2 arca, Rákóczi Feri a múlt héten a VV-villából rádiózott, szerepelt az RTL Klub képernyőjén. Március 23-án meghívta műsorvezető-társait A 40 milliós játszmá-ba, de Sebestyén Balázst a csatornája nem engedi el.
Vágólapra másolva!

A Mornig Show a múlt héten a villából rádiózott egy reggelen, a Tv2 pedig szerette volna átcsábítani a 40 milliós játszma egy adására Vadon Janit és Sebestyén Balázst (erről itt olvashat többet), de utóbbit nem engedte el az RTL Klub.

Gonda Péter, a gyártó Q-Art ügyvezetője, a kvíz producere az [origo]-nak elmondta, hogy bízik benne, hogy még viszonozza az RTL az egy héttel korábbi gesztust. "A produkció részéről is felkértük Balázst, ő egyeztetett a csatornájával, de sajnálatos módon nem engedik el. Ezen a héten, vagy akár jövő héten bármikor jöhetnének, ha mégis pozitív döntés születne az RTL Klub részéről. Mi továbbra is abban bízunk, hogy az elutasítás nem végleges, hiszen egy jótékonysági akcióról van szó, és a Tv2 is elengedte az RTL-hez a kvíz műsorvezetőjét, Rákóczi Ferit" - válaszolta kérdésünkre.

tv2

A Tv2 közlése szerint a kvíz másfél hét múlva nem szűnik meg, csak szünetel.

Új cikkünk a témában: Kolosi Péter: Nem asszisztálunk a Tv2 hamis PR-akciójához