Azurák és Szebeni is elmegy a Sport Tv-hez

Vágólapra másolva!
A Sport1 Harmadik Félidő című műsora egyórás felvezető műsorral, interjúkkal készül a Hollandia elleni két Eb-selejtező előtt.
Vágólapra másolva!

A Sport Tv a hollandok elleni Eb-selejtezőre készülve a megszokott stúdió helyett új helyszínre, a Harmadik Félidő arénájába költöztette a beharangozókat. A találkozókat megelőzően egy órán át interjúkkal, összefoglalókkal, múltidézéssel hangolódnak az összecsapásokra. Péntek este házigazdaként Takács Rita és Faragó Richard köszönti majd a nézőket a stúdióból, a meghívottak között van a Tények-ből ismert Azurák Csaba, a Duna Televízió műsorvezetője, Szebeni István és Hevesi Tamás is. A csatorna szakkommentátorai, Nyilasi Tibor és Puhl Sándor elemzik a mérkőzéseket, a Puskás Ferenc Stadionban zajló eseményekről Fülöp László tudósít.

Faragó Richard kedden már Amszterdamból jelentkezik Geráékkal: a visszavágót élőben, a helyszínről közvetíti és a mérkőzés előtt, illetve a mérkőzés után is interjúkat készít az Amsterdam Arenában. Akkor stúdióban a Lipcsei Betta-Kaplár F. József páros fogadja majd a nézőket, a szakértőket és a vendégeket. A sportcsatorna kedden az U17-es válogatott Románia elleni összecsapását is műsorára tűzi.