Sztriptíztáncosnő és aktmodell kavar az Éden Hotelben

Vágólapra másolva!
A harmadik héten fiúkból volt túlkínálat a Viasat3 valóságshow-jában, a negyedik héten viszont a szerkesztők beküldtek egy sztriptíztáncosnőt és egy aktmodellt, hogy felrázzák és féltékennyé tegyék az elkényelmesedett lányokat.
Vágólapra másolva!

Az Éden Hotel múlt heti adásaiban az öt lány volt kellemesebb helyzetben, mert hét fiú közül kellett szelektálniuk, tudhatták, hogy közülük megy haza kettő. A biztonságtudat azonban elillant rövidre rá, mert a szerkesztők két, meglehetősen bevállalós, továbbjutásért sok mindenre képes lányt küldtek be a Karib-tenger partján trónoló objektumba, hogy megbontsák az öt, korábban kialakult párost.

viasat3

A 21 éves Szandra (az első képen) jelenleg modellként dolgozik, de korábban Olaszországban táncolt. "Ügyes játékosnak tartja magát, aki nem barátságokat megy keresni az Édenbe, hanem maradandót szeretne alkotni, felkavarni az állóvizet és szétrobbantani egy vagy akár több párt is, hogy játékban maradhasson" - írja róla a produkció. A 24 éves, szőke Nikol sem élt szűziesebb életet a közelmúltban, ő sztriptíztáncosnő, főleg külföldön, Máltán, Olaszországban és Franciaországban dolgozott. "Nincs olyan, amit ne vállalna be a kamerák előtt, bármire képes, hogy megszerezze magának a kiszemelt fiút, tánccal, flörttel szokott hódítani" - áll a jellemzésében.

A műsort 2010 végén vette fel a Mastiff Hungary és a Viasat3 Kolumbiában. A szereplőkről képgalériát itt talál, a helyszínen készült szép fotókat pedig itt nézhet meg.