Női tévécsatornának rendez Jennifer Aniston és Demi Moore

Vágólapra másolva!
Jennifer Aniston és Demi Moore a Lifetime csatornának rendez kisfilmeket, amelyek a rákszűrés fontosságára hívják fel a figyelmet.
Vágólapra másolva!

A kifejezetten nőknek szóló Lifetime csatorna Project Five címmel indít egy öt kisfilmből álló sorozatot, amely azt mutatja be, hogy a mellrák milyen hatással lehet a beteg és a körülötte lévők életére. A rövid alkotások elkészítését egy-egy női híresség vállalta magára, Jennifer Aniston és Demi Moore mellett Alicia Keys, valamint a Charlize Theronnak Oscart hozó A rém rendezője, Patty Jenkins. Az ötödik rendező kiléte a következő hetekben fog kiderülni - írja az Entertainment Weekly című szórakoztató magazin.

"Azt reméljük, hogy a Project Five-val szórakoztatni és tájékoztatni tudunk, beszélgetésre, kutatásra és megelőzésre ösztönözzük az embereket. Szeretnénk, ha ezek a filmek megmozgatnák a nézőket, és erőt adjanak azoknak, akik épp a mellrákkal küzdenek" - mondta egy közleményben Jennifer Aniston, aki - a Jóbarátok alkotójával, Marta Kauffmannal együtt - executive produceri teendőket is ellát a projektnél.