Ordibálás, dühkitörés és gyűlölködés a VV4 párbaján

Vágólapra másolva!
Az RTL Klub valóságshow-jában április 3-án két olyan szereplő párbajozott a bennmaradásért, aki mindenképp vissza akart jutni a villába, ennek megfelelően verbálisan össze is csaptak a felek, nem volt udvariaskodás. "Ilyen kemény párbajt én még nem vezettem" - mondta Sebestyén Balázs, majd bejelentette, hogy 51 százalékkal Éva nyert: a szőke lány örömében a földön hempergett, utána sírt-zokogott, levegőért kapkodva. Ha nem mutattak volna a százalékok fölött képet is a félidőben, ellenfele ment volna vissza.
Vágólapra másolva!

A párbaj elején, 49-51-es szavazati aránynál a meglehetősen extrovertált, társai szerint idegileg labilis Éva rikoltozva mindenki tudtára adta, hogy ő nem a takarítás végett ment be a villába, hanem azért, hogy jól érezze magát, a szópárbajt felvállaló és szintén igen hangosan kommunikáló Gigi szerint ellenfele lusta és alkoholista, aki ittasan elviselhetetlen. A stúdióban megjelent két szurkolótábor drukkolása és (a korábbinál lényegesen nagyobb mellekkel rendelkező) Szandika tébolyult ordibálása is fokozta a zűrzavart, az egyik párbajozó viszont kissé meglépett, 45-55-re alakult az arány.

"Olyan dolgokat nem fogok csinálni, mint amiket Éva részegen tett. Leköpött valakit, diszkriminált másokat" - jelentette be Gigi, erre persze tűzről pattant riválisa őrjöngve reagált, mire mindketten kiabálni kezdtek. Az adás a Mónika-show legsötétebb perceit idézte, kevésen múlt, hogy az egyik meg ne tépje a másik haját, alaposan felpofozza, majd kikaparja a szemét, de legalább volt őszinte emóció a párbajban, olyasmi, ami korábban - amikor valamelyik fél szándékosan haza akart menni - hiányzott.

Forrás: Mudra László [origo]
Kattintson a fotóra a párbaj további képeiért!

Gigi párkapcsolatát is elővette Sebestyén Balázs és Lilu: a folyton gesztikuláló és grimaszokat vágó Éva szerint hazugság Jerzy és Gigi szerelme, utóbbi szerint viszont "elrabolták a szívét", és hiába fogadta meg, hogy részéről nem lesz szex a villában, nem tudta ezt megtartani. Alekosz Éva mellett kampányolt, a lengyel táncos pedig arra biztatta a nézőket, hogy Gigire szavazzanak: Jerzy akkora sóhajjal nyitott, amekkorával tucatnyi szélerőművet is el lehetett volna indítani. A szavazati arány időközben 48-52-re változott.

Fotó: Mudra László [origo]
Kattintson a fotóra a párbaj további képeiért!

Évát Anikó és Alekosz várta vissza, a többi lakótárs Giginek drukkolt. "Ilyen kemény párbajt én még nem vezettem" - jelezte Sebestyén Balázs, majd bejelentette, hogy 51 százalékkal Éva nyert: a szőke lány - obligát sikítást hallatva - nagyot ugrott, örömében hosszan a földön hempergett, utána sírt-zokogott, levegőért kapkodva, az RTL által kirendelt orvos pedig alighanem már a táskája után nyúlt. Éva harmadik győzelméhez kellett az is, hogy (szemben a korábbi VV4-es párbajokkal) félidőben képpel is megmutatták az állást, ekkor aktivizálták magukat a lemaradó Éva szavazói, így fordítottak a végén.

Telefonos interjúnk Gigivel, a kiesés után - klikk ide!