Álomrajtot vett a Csillag születik

Vágólapra másolva!
Ragyogó számokkal indult az RTL Klub tehetségkutatója, nyomban a listák élére került, megelőzvén a VV4-ben látott Éva-Gigi párbajt. A Tv2 továbbra sem tudja legyőzni az RTL-t, utóbbi nyeri rendre az estéket.
Vágólapra másolva!

Az év 13. hetében az RTL Klub 22,7, a Tv2 19,4 százalékos nézettséggel futott, az MTV-nél pedig 7,7 százalékot mért az AGB Nielsen. A Csillag születik harmadik évadja álomrajtot vett, mivel rögvest a nézettségi lista élére ugrott, 2,28 millió tévéző figyelte a tehetségkutatót. A VV4 párbaja is kétmillió néző fölé került, a Barátok közt viszont ettől elmaradt negyedmillióval, de így is a harmadik helyen zárt. A Tv2-n a Tények és az Árva angyal volt erős műsorsávjában, a búcsúzó A 40 milliós játszma pedig 1 millió 26 ezer nézővel zárt.

Top 30, teljes lakosság

agb nielsen

Minden műsor a legnézettebb adásával szerepel. Forrás: AGB Nielsen

-----------------

Kereskedelmi célcsoportban 22,9 százalékot ért el az RTL Klub, 17,3-as a Tv2, de előbbi este sokkal erősebb, bő 13 százalékpontot vert rá riválisára. Kiemelkedően teljesített a Csillag születik, 46,6 százalékot ért el, a VV4 párbaját pedig százból negyvenhárom tévéző figyelte. A legnézettebb heti sorozat az RTL-en ment (Dr. Csont), a Tv2 pedig a legjobb számokat szállító filmnek (A randiguru) és hírműsornak (Tények) örülhetett.

Top 30, 18-49-es célcsoport

agb nielsen

Minden műsor a legnézettebb adásával szerepel. Forrás: AGB Nielsen