Való Világ: Laci beteg, feladta, elhagyta a villát

Vágólapra másolva!
Egészségi állapota miatt nem folytatja az RTL Klub valóságshow-ját Laci, április 7-én délután feladta a játékot. Négy hónapig volt a realityben.
Vágólapra másolva!

"Orvosi segítségre van szükségem, hogy a felhalmozódott stresszel és problémákkal meg tudjak küzdeni" - mondta sápadtan, bágyadtan a kórházból a Való Világ 4 villájába visszatért Laci a riportszobában, hozzátéve, hogy feladja a játékot.

Korábban gerincproblémái miatt vitték kezelésre, április 6-án erős mellkasi fájdalmakra panaszkodott, a fejét is fájlalta. A villa orvosa megnézte, de alaposabb kivizsgálásra kórházba küldte, infúziót kapott, benn is tartották egy napra. Április 7-én visszatért a kertben lakó társak közé, majd délután a riportszobában jelezte, hogy egészségi problémái miatt nem szeretné folytatni a valóságshow-t.

A produkció kreatív főszerkesztője, Rubin Kristóf az [origo] kérdésére elmondta, hogy a további menetrendről még nincs döntés, de várhatóan április 8-án az is eldől. Laci kiesését mindenki fájlalja: "A Való Világ előtt Laci borzasztó intenzív életet élt, kemény, rámenős, céltudatos ember volt. Itt benn magára maradt a gondolataival, ezek elkezdték emészteni, nem tudott mit kezdeni velük: talán rájött sok mindenre, mit kellett volna másképp csinálni korábban" - tette hozzá.

"Erős szívfájdalmakra panaszkodott, valószínűleg pszichés okok vannak a háttérben. Kórházba vittük, zárójelentést kapott, csak annyit mondott az orvos, hogy nyugodt körülmények közt pihenjen: ezért mi felajánlottuk neki a nyugiszobát. Ma délután újabb rosszullét, idegösszeomlás-szerű állapot következett, ekkor adta fel a játékot. Elfogadtuk természetesen, hívtuk a hozzátartozóit. Ami nagyon pozitív, hogy a társak közül senki nem örült annak, hogy kiesett egy ellenfél, sőt, nagyon megviselte őket az eset" - emlékezett a főszerkesztő.

rtl klub, sajtóklub

A negyedik sorozat sok olyat hozott, amit a korábbi szériák nem: eddig nem volt kizárás, de a VV4 elején fizikai agresszió miatt Zsuzsit tették ki a játékból, pár hét szereplés után. Ugyancsak nem adta fel még senki a játékot, egészen addig, míg Gina ki nem lépett, férjét követve, és olyan sem volt, hogy valaki pszichés-egészségi problémák miatt lépjen vissza a fődíjtól, ahogyan tette azt Laci.

Hogy mi várható a műsorban, arról itt olvashat.