"Béci ne emberkedjen, ez egyéni játék!" - volt VV-szereplők az esélyekről

Vágólapra másolva!
Gigi szerint a bátyja a közelgő párbajon akár le is tudná győzni Alekoszt, de valószínűbb, hogy Anikót vagy Jerzyt hívja ki. Hasonlóképp látja a helyzetet a korábban kiesett Zsófi is, aki úgy látja, a végjátékban mindenféle barátságot félre kell tenni. A szőke lány szerint a végére kissé ráunnak az emberek Alekoszra, arra, hogy saját műsora lesz, hogy a csapból is ő folyik, ez pedig Béci malmára hajtja majd a vizet.
Vágólapra másolva!

Béci újabb párbajra készülhet a Való Világ 4-ben, és nincs könnyű dolga, mert Éva védettsége miatt vagy a nagy riválist, Alekoszt választhatja, vagy a frissen barátnak fogadott Anikót, netán húga párját, Jerzyt. Más opció nincs: könnyen egy előrehozott döntő lehet a következő párbaj, ha a legnagyobb netes táborral bíró görögöt hívja ki.

A bent is emlegetett Zsófi szerint épp ezt kellene elkerülnie: "Remélem, hogy nagyon okos lesz, és nem a korrektség vezérli majd, hanem az, hogy mindenképp visszamenjen. Ne emberkedjen, tegye vissza az arcát a farzsebébe, a játék elején is nagyon jó helyen volt ott. Én imádom, nagyon szeretem őt: hívja ki a Jerzyt, és megnyeri a párbajt" - mondta az [origo] kérdésére.

Zsófi szerint egyéni játékról van szó, kár udvariaskodni, a végén sem engedné maga elé Béci Jerzyt, csak azért, mert a villában hónapokig a húga társa volt. "Nem az a lényeg, hogy barátokat keressünk. Béci egyedül Gigit nem hívta volna ki, de ő már kiesett. Én biztosan Jerzyt vinném ki a helyében, nehogy már Éva örüljön, maradjon csak két lány a következő párbajra! Szerintem Béci nem váltana ki unszimpátiát ilyen döntéssel, ő pedig ezzel a párbajjal bekerülne a fináléba. Csinálja csak végig!" - magyarázta a szőke lány, aki szerint Alekosz lesz Béci nagy ellenfele a végén, de abban bízik, hogy mivel saját műsora lesz, és tele vele a sajtó, addigra a nagy felhajtást már megelégelnék az emberek.

Gigi az [origo] megkeresésére elmondta, nem lepődött meg azon, hogy a bátyja két jelet kapott, így párbajozni kényszerül:"Anikót vagy Jerzyt hívja ki, de biztos Alekosz is megfordult az agyában. Az lenne a legmeglepőbb: tudom, hogy volt valamiféle megbeszélés Alek és Béci közt, hogy a fináléig nem csapnak össze, de én azt nem nevezném egyezségnek, csak játszottak a gondolattal. Egyáltalán nem zavarna, ha Jerzyt kivinné, mert benn mindenki a fődíjra megy, nem arról van szó, hogy barátokat gyűjtenek maguk mellé."

Béci húga szerint kétesélyes a VV4, de a bátyja talán most meg tudná fogni Alekoszt. "Nem tudom, mik a tervei, bent napról napra változnak az esélyek. Én mindenesetre sokat vagyok a neten, fórumokra írok, kampányolok mellette, nagyon pozitív visszajelzéseket kapok. Olivérnek több ideje volt Alekoszért kampányolni, így van némi előnye, de az országjáró VV-s közönségtalálkozók is beindulnak, én meg bedobok mindent, hogy Béci nyerjen" - fűzte hozzá.