Stohl András nem vállalja a VV4-et, sem más tévés munkát

Vágólapra másolva!
Stohl András április 12-én lesz látható utoljára a Való Világ műsorvezetőjeként, utána tévés munkákat nem vállal - őszig biztosan. Ha másodfokon is letöltendőt kap, akkor sem lesz börtönös reality.
Vágólapra másolva!

Az RTL Klub műsorvezetője a Fókusz-ban elbúcsúzott a tévézőktől, de április 12-én, kedden még képernyőn lesz, majd jó darabig - az őszi bírósági tárgyalásig - biztosan nem. "Akármi történik a másodfokfokon, én azt tudomásul veszem. Semmiféle show-műsort nem fogunk csinálni itt a csatornánál, amely azt mutatná, hogy ez egy komolytalan ügy. Ne számítson senki börtönshow-ra, azt nekem kell végigszenvedni. Amíg ez az ügy le nem zárul, én semmiféle televíziós műsorvezetést nem vállalok" - jelentette be a Fókusz-ban.

A VV4 műsorvezetője elmondta, hogy olyan lelkiállapotban van, hogy nem tudja tovább csinálni a realityt. A színházi fellépéseket azonban nem mondta le, mert valamiből meg kell élnie. "De bármilyen mondatot kimondok, az teljesen más jelentéssel bír" - tette hozzá.

A színészt március 31-én két év négy hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélte az első fokon eljáró bíróság az általa ittasan okozott balesetért. A bíróság öt évre bevonta a jogosítványát is. Az ítélet nem jogerős, miután Stohl fellebbezett a bíróság döntése ellen. Többet az ügyről itt olvashat.