Kiemelt téma Vilmos herceg esküvője a Tv2-n

Vágólapra másolva!
Vilmos herceg és Kate Middleton többet lesznek a következő napokban a Tv2 képernyőjén, mint Papp Gergő vagy Liptai Claudia: a csatorna kitüntetett figyelmet szentel esküvőjüknek, szó lesz róluk a Tények-ben, a Mokká-ban, az Aktív-ban, de még A nagy duett-ben is.
Vágólapra másolva!

A következő napokban Vilmos herceg és Kate Middleton esküvője lesz középpontban a Tv2 aktuális műsoraiban, az előkészületekről beszámol az Aktív, a Mokka, a Tények, a Napló és a Magellán is - tudatta közleményben a Tv2.

Az esküvő előtt pár nappal a Tv2 riporterei Londonba utaznak exkluzív interjúkért. A Tények-ben naponta élőben jelentkeznek be, az esküvőt megelőző napon a Tények Este húszperces dokumentumfilmet sugároz a királyi család történetéről, esküvőiről.

Április 29-én, pénteken, 12 órától stúdióvendégek szereplése mellett élőben közvetítik a ceremóniát, amelyet 15.30-tól megismételnek. A Tények Este vendége a brit nagykövet lesz, a Tv2 új show-jának aznapi epizódjában, A nagy duett-ben pedig erre az alkalomra készült produkciót láthatnak a nézők.

Vilmos herceg 2010 októberében jegyezte el Kate Middletont, de a sajtót csak november 16-án értesítették arról, hogy 2011 tavaszán már meg is tartják az esküvőt. A brit tévécsatornák azonnal reagáltak a hírre: a BBC és a Sky News már aznap este leadott egy-egy különkiadást a bejelentésről, előbbi csatorna pedig arra is kész, hogy nemcsak Nagy-Britanniában, de az egész világon élőben közvetítse az esküvőt, amelytől óriási nézettséget remél: "Nincs kétségünk afelől, hogy a szertartás világszerte a tévétörténet egyik legnagyobb nézettségét fogja hozni" - mondta a BBC szóvivője a Hollywood Reporternek.