Kiürült a terem a Csillag születik egyik produkciója alatt

Vágólapra másolva!
Egy fekvő, talppal dekázó fiú rekordot kívánt beállítani az RTL Klub show-jában: a zsűri nézte egy darabig, majd kivonult. A nézők a büfét választották, majdnem egy óra múlva tértek vissza.
Vágólapra másolva!

A Csillag születik április 16-i adásában egy fekvő, talppal dekázó fiú, Csima Pongrác saját rekordját akarta beállítani: elkezdte a produkciót, Fáy Miklósék nézték is pár percig, majd kivonultak. Hernádi Judit értesítette a próbálkozót, hogy csinálja csak tovább, drukkolnak neki, de kihasználják az időt egy ki pihenésre (a zsűri előtti casting négy napig tartott, reggeltől estig). A nézők sem maradtak a teremben, a büfét választották, majdnem egy óra múlva tértek vissza - a labdazsonglőr pedig megjavította saját csúcsát, az új rekord 62 perc 41 másodperc.

Szombat este kialakult a Csillag Születik teljes mezőnye, benn van a műsorban Molnár Szabolcs mentalista, Szabó Ádám harmonikás, az Indygo és a Czemende zenekar (három tagja a képen), az Everdance Táncszínház, a That's All B-boys Flava, az Abovo Crew és az Appril Project tánccsoport, Erős Dávid, Horváth József (Mr. Joe), Timi Chen, László Attila, Krizbai Teca, Kossuth Gergő és Csemer Boglárka énekes, Nagy-Kuthy Zoltán és Kuthy Mercédesz táncos, Buzás Viktor operaénekes, Párkányi Kolos bűvész, Gomes-Martins Klaudia táncos, Farkas György Gyula és Belső Csaba rapper, Dévényi Bálint és Paróczi Lénárd művészi teremkerékpáros, a Virtuoso hegedűshármas és Habodász István prózamondó.

rtl klub

Hogy kik kapnak helyet a középdöntőben, az április 23-án, szombaton 20 óra 30 perckor derül ki az első élő Csillag születikből az RTL Klubon.