Béci: Sorsszerű volt kiesésem a Való Világból

Vágólapra másolva!
Az RTL Klub valóságshow-jának legutóbbi kiesőjét zavarta, hogy Alekosszal együtt nagy esélyesként emlegették bent. Terve - miszerint Éva és a görög egymást gyengíti a legvégén, ő pedig nevető harmadikként nyer - nem valósult meg, de energiaszintje újra a régi, és a hazai hiphopszcéna meghatározó arca akar lenni.
Vágólapra másolva!

"Nem a túlzott magabiztosság volt a vesztem. Két ember volt mindig beharangozva potenciális nyertesnek, az Alek és én, de én ezt utáltam, nem szerettem. Azt gondoltam, ha minket kihirdetnek győztesnek, az történhet, hogy egy nevető harmadik elsétál kettőnk közt. Lehet, hogy ez lett most a vesztem, de ez egy sorsszerű dolog volt, emelt fővel elfogadom" - mesélte a leányfalui átmulatott éjszaka, minimális alvás után Béci az RTL Klub Reggeli-jében.

"Én már jöttem volna ki, mert dolgozni akarok. Merész vagyok, sok új dologba is bele akarok vágni. A tánc mindig ment, a zenében pedig pénz vagy ismertség kell az áttöréshez: most meg tudom mutatni azt, amit eddig is csináltam" - tette hozzá.

A VV4 legutóbbi kiesője szerint a hangulata is mélyen volt az utolsó napokban, miközben Jerzy készült, küzdött. "Nem akartam megbántani őt, de túl kedves sem akartam lenni vele, mert ez párbaj volt" - magyarázta.

Béci belátta, hogy a fejében meglévő, kisakkozott végjáték nem tud megvalósulni: ő azt gondolta, hogy Éva és Alekosz mellett jut be a fináléba, és mivel két riválisa valamennyire összetart, a szavazatokat egymástól vették volna el - feltételezve, hogy aki egyiket kedveli, a másikkal is rokonszenvezik. Erről a villában beszélt húga párjának is. "Nem így alakult, de Jerzy is látott benne rációt. Végül ő ment vissza, nagy esélye van nyerni" - fejezte be.

Friss: beköltözött három volt villalakó!