Párkereső reality készül a dzsungelben

Vágólapra másolva!
A nagy Ő és a Survivor egyfajta furcsa keresztezése lesz a Love In The Wild: az NBC bejelentette, hogy június 1-jén kezdi vetíteni a párkeresőt.
Vágólapra másolva!

A párkereső valóságshow-k és az itthon is látott Survivor egyfajta furcsa hibridje indul június 1-jén az USA-ban, az NBC csatornán. A Love In The Wild műsorvezetője Darren McMullen lesz, a koncepció szerint pedig tíz férfi és tíz nő tesz próbát a vadonban, Costa Ricában, párosával teljesítenek különféle feladatokat. A szakaszt megnyerő páros minden földi jóval ellátott luxusbungalóban aludhat, a többiek pedig kevésbé komfortos szálláson húzzák meg magukat. A párok cserélődhetnek, és - mint minden rendes realityben - itt is lesz kieső.

Forrás: [origo]

Magyarországon ilyen formátum még nem futott. Az egzotikus helyeken felvett, férfi és nő közötti kapcsolatra építő valóságshow-k, mint a Kísértés vagy az Éden hotel nem kínozták a játékosokat sárban, iszapos gödörben, a párkereső műsorok, mint a Hárman párban vagy A nagy Ő pedig nem dzsungelben forogtak. Társkereső reality lesz idén májusban is: a Szerelem legfölsőbb szinteken Alekosz nőzési problémáira próbál megoldást találni.