Elindult a Trónok harca - nyerjen ajándékcsomagot!

Vágólapra másolva!
Április 18-án, az amerikai premier másnapján itthon is elrajtolt az HBO-n a Trónok harca. A csatorna három ajándékcsomagot ajánlott fel: nyerjen posztert, könyvet, pólót, tollat!
Vágólapra másolva!

Az HBO George R. R. Martin regényfolyamából, A tűz és jég dalá-ból készített sorozatot. Az első évad a Trónok harca című első kötet cselekményét viszi képernyőre, de a pilot epizód után az HBO már be is jelentette, hogy hamarosan készül a második szezon. A szövevényes, erotikában és vérben gazdag fantasytörténetet olyan színészek keltik életre, mint Sean Bean vagy Peter Dinklage (velük hamarosan interjút olvashat az [origo]-n).

hbo

Az első epizódhoz hasonlóan a sorozat új részei is az amerikai premier után egy nappal, tehát hétfő esténként láthatók a csatornán, itt pedig többet is megtudhat a Trónok harcá-ról. Három csomagunk van, mindegyikben van Trónok harca-plakát, toll, póló, könyv. Válaszoljon helyesen a következő kérdésre, és megnyerheti a három ajándékcsomag egyikét!

Hol forgatták a sorozatot?

(A választ megtalálja ebben vagy ebben a cikkben)

A helyes megfejtést erre az e-mailcímre kérjük, április 26-án déli 12 óráig. Kérjük, a válasz mellé mindenképp írja meg nevét és lakcímét. A szerencsés nyerteseknek az [origo] és az HBO postai úton juttatja el az ajándékcsomagot. A játékban az Origo Zrt. és az HBO dolgozói és családtagjai nem vehetnek részt.